„Forus Taxi Tartusse tulek oli meil hästi planeeritud, tahtsime taksoteenusega Lõuna-Eestis alustada enne Rally Estonia toimumist,“ ütles Forus Taxi platvormi juht Eduard Dubrovski. „Ettevõtte eesmärk on tegutseda selle nimel, et kõik soovijad saaksid oma sõidud tehtud. Samas töötame edasi teenuse laiendamisega, et pakkuda tööd suuremale arvule juhtidele, kellel on võimalus lisatööd teha oma põhitöö kõrvalt.“

Kolm kuud tagasi tööd alustanud Forus Taxi platvorm pakub teenust Tallinnas, Pärnus, Haapsalus, Rakveres, Viljandis ja Ida-Virumaal.

Forus taksot saab tellida Forus Taxi rakenduse abil, mis on saadaval nii App Store’is kui ka Google Play poes, rakendus on tasuta. Selle kaudu saavad kõik kliendid kasutada ka Forus Taxi kampaaniate soodustusi.

Forus Taxi on taksode tellimise platvorm, kuhu kaasatakse läbi US Tokenite programmi omanike ringi nii autojuhid, kliendid kui teised panustajad. Ainulaadse programmi tööriistaks on US Token.

„Suur rõõm on kutsuda firma osalusse kõiki partnereid, kliente kui ka teenuse osutajaid,“ ütles platvormi omanik Urmas Sõõrumaa. „Olen lubanud välja anda 30 miljonit US Tokenit, mis vastab 3% protsendile kiiresti kasvava firma käibest.“

Kõik Forus Taxi kliendid, autojuhid ja teised kaasaaitajad hakkavad oma panuse või sõitude eest koguma tokeneid, mis hakkavad tulevikus koguma väärtust ja mille saab viie aasta pärast vahetada osaluseks. Näiteks kui klient teeb Forus Taxi vahendusel kokku 100 euro eest sõite, siis teenib ta kliendikontole ühe US Tokeni.