Ettevõtte aktsiad langesid USA eelturul esimese hooga peaaegu –9%, hetkel on hind pidama jäänud –6,5% madalamal. Samal ajal on Tesla aktsia turu eelselt tõusnud 0,87%.

Reedel teatas Muski advokaat Twitteri juhatusele, et Musk soovib tehingu tühistada. Muski argumendiks on võltskontod Twitteris ning et ettevõte kasutajanumbrid ei vasta tõele. Twitter seevastu ütleb, et on andnud Muskile teavet, mida ta vajab, et hinnata oma väidet. Twitteri sõnul moodustavad rämpsposti kontod vaid 5% igapäevastest aktiivsetest kasutajatest, kirjutab CNBC.

Uuringufirma Radio Free Mobile asutaja Richard Windsor ütles, et ta ei ole Twitteri aktsionär, kuid kui ta oleks, siis müüks ta kohe. „Fundamentaalnäitajate ja aktsia hinna vahel on endiselt ebakõla,“ ütles Windsor esmaspäeval CNBC saates „Squawk Box Europe“. „Kui te vaatate, kuhu tehnoloogiasektor on viimase paari kuu jooksul läinud, siis võiks Twitteri hinda paigutada kuskil 13 kuni 15 miljardi dollari vahele, mis on umbes 50% madalam isegi sellest, kus aktsia hind täna on.“

Hetkel maksab üks Twitteri aktsia umbes 36,8 dollarit.