Sotsiaalvõrgustikku Linkedin tehtud postituses märgib Kõvask, et viimased kolm aastat on olnud täis keerulisi, põnevaid, väljakutserohkeid ning edukaid hetki.

„Kes oleks võinud arvata, et Burger Kingile asukohtade otsimine toimub pandeemia ajal, mis on täis liikumispiiranguid, reisipiiranguid ja inimesed puuduvad tänavatelt. Sellele vaatamata õnnestus meil siiski leida asukohad, avada restoranid ja samm-sammult äri kasvatada,“ märkis Kõvask, kes vastutas muu hulgas kiirtoiduketi Baltikumi rajamise eest.

„Ja kes oleks võinud arvata, et Ukrainas puhkeb sõda ja me kõik kogeme lööki, mida me ei julgenud kunagi ette kujutada,“ märkis ta.

Asju, mida pidi tegema esimest korda elus, oli tema sõnul palju, ning positiivne kvarthüpe saavutati tema sõnul Tallinkis nii inimeste kui juhtidena. Nüüd on tema sõnul aeg liikuda edasi, kuid järgmist väljakutset ta veel ei avaldanud.

Katre Kõvask on lõpetanud Tartu ülikooli majandusteaduskonna välismajanduse ja turunduse erialal. Enne Tallinkit töötas Kõvask Tere ja Farmi piimatööstuse juhina.