Aastaid tagasi karjuti, et interneti kui meediumi tulekuga on raadio surnud. Praegu saame kindlusega väita, et raadio kuulamine elab paremini kui kunagi varem. Raadio nimeks on vahepeal aga saanud podcast (meile tuntud ka kui taskuhääling) ja selle kuulamine ei sõltu ajast, ruumist ega vahendist. Põnevaid saateid põnevatel teemadel põnevatelt inimestelt saab kuulata nutitelefonist, kodusest helisüsteemist, autoraadiost.

Delfi Tasku pakub kuulamiseks sadu saateid spordist, ärist, elust, headest maitsetest, suhetest, reisimisest, hobidest ja veel paljust muust. Delfi Tasku podcast’e kuulatakse sadu tuhandeid kordi, kuulatakse nii Eestis kui pidevalt kasvavas mahus ka kodumaalt eemal. Lisaks võimalusele levitada informatsiooni on podcast’id ka suurepärane viis lahutada meelt ja saada uusi teadmisi. Kõik põnevad Delfi Tasku saated on vaid mõne kliki kaugusel.

Delfi Tasku pakub kuulamiseks sadu saateid spordist, ärist, elust, headest maitsetest, suhetest, reisimisest, hobidest ja veel paljust muust.

Delfi Tasku on üks laiema valikuga kanaleid Eestis

Kõige olulisem, mida podcast pakub, on vabadus. Vabadus kuulajale võtta uus saade ette just siis, kui selleks on parim aeg või tuju. Kuid taskuhäälingud annavad suure vabaduse ka nende tegijatele, kuna podcast’e ei piira ajalised raamid, nende tootmiseks pole vaja muud kui head ideed ja toredaid külalisi. Nii on ka Delfi Tasku võtnud vastu otsuse anda kõikidele võimalus luua enda unikaalne taskuhääling – selleks on vaja vaid uut ja seni kasutamata ideed ning pealehakkamist.

Suure töö ja õnne korral on võimalik saada sama populaarseks, kui on Delfi Tasku praegused tippsaated, nagu päevauudiseid lahti seletav ja neid laiendav „Delfi erisaade“, absoluutne spordijuttude legend „Mehed ei nuta“ ja rallile keskenduv „Kuues käik“ või ajakirjade Eesti Naine ning Pere ja Kodu teemasid avavad saated.

Viimase kahe kuu jooksul on vajadusest lähtuvalt kutsutud ellu terve rida uusi saateid. Nende hulka kuuluvad vaid kohvile keskenduv „Kohviekspert“, investeerimist lahti seletav „Rahatark“ ja kinnisvarateemaline „Sinu kinnisvara“. Iga saade salvestab uusi vestluseid mitu korda kuus, lähtudes vaid kriteeriumist, et jutud peavad olema põnevad, informatiivsed ja mis peamine, kasulikud.

Parim näide videocast’idest on Delfi ellu kutsutud saade „Emadusest“, mis keskendub kõigele sellele, mis on seotud emaks olemisega.

Videopildiga saated

Paljud aga ei tea, et taskuhäälinguid on võimalik teha ka koos pildiga. Videocast on täiesti uus formaat ka Delfi Taskus, kuid juba on tegemist äärmiselt populaarse lahendusega. Lisaks põnevate juttude kuulamisele on nüüd võimalik ka vaadata, kes neid jutte räägivad. Parim näide videocast’idest on Delfi ellu kutsutud saade „Emadusest“, mis keskendub kõigele sellele, mis on seotud emaks olemisega. Vägagi populaarne on ka sarisaade „Poisid proovivad“, kus kaks Delfi ajakirjanikku panevad ennast proovile erinevates ametites, erinevates olukordades. Miks mitte kutsuda poisid enda juurde midagi põnevat proovima?

Taskuhäälingud on tulnud selleks, et jääda. Kas neid saab vaid kuulata või ka vaadata, ei muuda asjaolu, et tegemist on täiesti uue viisiga elust osa saada, olla informatsiooni keskel ka siis, kui tegeletakse muude asjadega – jalutatakse koera, koristatakse tube, tehakse sporti. Saa osa uuest elustiilist juba täna!

Vaata ja kuula Delfi Tasku saateid lähemalt: tasku.delfi.ee

Jaga
Kommentaarid