Transpordiameti riigihanke võitnud Verston hakkab Lääne-Harju piirkonna riigimaanteid hooldama ajavahemikus 1. oktoober 2022 kuni 31. september 2027. Aastas kulub teehooldusele veidi üle 2,2 miljoni euro, mis teeb hanke kogumaksumuseks viie aasta peale üle 11 miljoni euro. Lääne-Harju hooldepiirkonnas on kokku 720 kilomeetrit riigimaanteid, millest peaaegu kõik on asfaltkattega.

Töökoormuse kasvamisega seoses loob Verston Lääne-Harjusse seitse uut töökohta hooldesõidukijuht-teetöölisele. „Kiiresti areneva firmana pakume oma töötajatele kõige uuemat tehnikat, töötingimused on mugavad ja kaasaegsed. Töö iseloom on hooajaline: suvel tegeleme lisaks korrashoiutöödele teede pindamise ja tolmuvabade katete ehitusega, talvel peamiselt lume- ja libedusetõrjega,“ märkis Verstoni korrashoiu valdkonnajuht Tarmo Lood. „Teehooldustööde hangete võitmine tagab meie töötajatele aastaringse töö ja stabiilse sissetuleku,“ lisas Lood.

Verston vastutab teede korrashoiu eest viies Eesti piirkonnas kogupikkusega üle 5500 km, mis teeb Verstonist Eesti suurima teehooldaja.

2010. aastal tegevust alustanud Verston on kasvanud Eesti üheks suuremaks teedeehituse ja -korrashoiu täisteenust pakkuvaks ettevõtteks, mis panustab ehitusvaldkonna arengusse, kaasajastamisse ning efektiivsuse suurendamisse. 2021. aastal andis ettevõte tööd kokku ligi 320 inimesele ning firma müügikäive ulatus 70 miljoni euroni. Verston on koos partneritega ehitanud mitu riigile olulist objekti, näiteks Reidi tee Tallinnas, Tartu maantee Kose-Võõbu ja Võõbu-Mäo neljarealise lõigu, Kommunismiohvrite Memoriaali taristu ning Tallinna ja Ämari lennujaama laiendused. Paidest alguse saanud ettevõttena toetab Verston OÜ kohaliku jalgpallimeeskonna Paide Linnameeskond tegevust.