„Täna alustame päevade loendamist esimese suure IKEA Eesti poe avamiseni. Poe avamine teeb taskukohased kodusisustuslahendused Eesti elanikele veelgi kättesaadavamaks,“ ütles IKEA Baltimaade müügijuht Ian Strickland.

Arvesse võeti Eesti elanike vajadusi

IKEA Tallinna pood pakub kodusisustuseks nii inspiratsiooni kui sisustuskaupu ning planeerimis- ja sisustusteenuseid, kuid samal ajal on see ka koht, kus perega aega veeta. IKEA Rootsi restoranis saab süüa nii hommiku-, lõuna- kui õhtusööki ning lastele on pühendatud mängualad.

„IKEA Tallinna poe rajamisel võtsime arvesse nii enda laialdasi teadmisi koduse elu kohta kui ka Eesti elanike vajadusi. Viimaste väljaselgitamiseks korraldasime uuringuid ja küsitlusi. Seetõttu arvame, et IKEA kliendid leiavad poest nii inspiratsiooni, praktilisi lahendusi kui ka taskukohaseid sisustustooteid, mis muudavad nende koduse elu veelgi paremaks,“ lausus Strickland.

IKEA Tallinna poes on ka lahendusi, mis on Baltimaades unikaalsed: näiteks klaasist rohemaja, kus müüakse taimi, välimööblit ja hooajalisi sisustuskaupu, ning iseteeninduskassad.

Pood on 25. augustist avatud esmaspäevast pühapäevani kell 10–20. Tallinna Tallinna tellimis- ja väljastuspunkt Peterburi teel jääb avatuks kuni Tallinna poe avamiseni.