Cirillo sai kuulsaks selle poolest, et tema loominguks on nii-öelda Putini palee, priiskav ja kulla-karraline hoonetekompleks Musta mere ääres.

Brescia maksupolitsei teatas, et nad arestisid „teada-tuntud professionaali“ varad, kuna ta ei maksnud makse aastatel 2013-2019. Reutersi andmetel on tegu Veneetsiast pärit arhitekti Cirilloga.

Arestitud varade hulka kuulusid helikopter, lukuskinnisvara, raha, väärisehteid ning mitmeid kunstiteoseid. Sealjuures oli nende seas Paul Picasso, Vassili Kandinsky ja Paul Cezanne maale.

Cirillo advokaat kinnitas, et tema kliendi varad arestiti, kuid ta pole süüdi maksude mittemaksmises. Cirillo on alates 2014. aastast Vene kodakondne ning elab seal. Sealjuures on ta olnud mitmete Vene oligarhide paleede ja villade arhitekt. Kõige kuulsam neist on just nimelt Putini palee, mille kohta tegi eelmise aasta alguses põhjaliku ülevaate Aleksei Navalnõi meeskond.

Putin ise on eitanud, et tal oleks kinnisvaraga midagi pistmist. Hoonetekompleks ehitati aastatel 2005-2010 ning läks maksma rohkem kui miljard dollarit.