„Uue tootmis- ja tehnikadirektoriga saame juurde teadmisi ja kogemusi erinevatest toidutööstuse valdkondadest, mida saame oma tootmises ära kasutada,“ sõnas Nordic Milki juhatuse esimees Ülo Kivine. „Energiakriis, rohepööre ning muutused maailmas toovad endaga kaasa hulga väljakutseid, mida toidutööstused lahendama peavad. Tugeva ja targa meeskonnaga on probleemidele oluliselt lihtsam vastu minna. Martin Visnapuu töötas aastatel 2011–2013 Tere ASis, kus juhtis Tallinna tehase kolimist, ning omab seega head kogemust ja ka organisatsiooni ajaloolist mälu. Seda arvesse võttes oskab ta kindlasti tootmisprotsesse hästi juhtida ja efektiivsust leida,“ lausus Kivine.

Martin Visnapuu sõnul peavad toiduainetööstused aina enam tegelema digitaliseerimise ja automatiseerimisega. „Meie igapäevaelu digitaliseerituse tase on meeletu ning mina tahaks seda näha ka toidutööstuses, seda saab kavalalt ära kasutada. Enne digitaliseerimist tuleb alustada süstematiseerimisega, siis on info digitaliseerimisest ka kõige rohkem kasu. Siis saab digitaliseeritud infot kasutada automatiseeritud otsuste tegemiseks. See kõik kõlab kallilt ja keeruliselt ning on seda ka, kuid tuleviku mõttes igati vajalik ning oluline,“ märkis Martin Visnapuu.

Tere AS ja AS Farmi Piimatööstus kuuluvad Eesti juhtivasse piimanduskontserni Nordic Milk, mille konsolideeritud turuosa Eesti värskete piimatoodete turul on üle 40 protsenti ning tootevalikusse kuulub üle 400 eri piimatoote. Piimatööstused Jõhvis, Põlvas ja Viljandis varuvad iga päev üle 550 tonni piima. Kohaliku turu kõrval eksporditakse toodangut 25 riiki, kontserni eri üksustes töötab kokku 570 inimest.