Priit Treial oli Elektrilevi juhatuse liige alates 2018. aastast, täites lisaks Elektrilevi finantsijuhi kohustustele ka Imatra Elektri ja Narva Soojuse nõukogu liikme kohustusi.

„Minul ja kolleegidel on kahju, et Priit otsustas Elektrilevist lahkuda. Samas mõistan, et pikalt ühel pool lauda istudes tekib mingil hetkel soov näha elu ka teiselt poolt lauda. Soovin Priidule edu uues ametis!“, kommenteeris Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm.

„Otsus Priit Treial juhatusest tagasi kutsuda sündis eelmise nädala reedel, kui sai teatavaks, et Treial liitub aktsiaseltsiga Harju Elekter. Taustainfost tulenevalt oli vaja juhatuse liige viivitamatult tagasi kutsuda, sest Harju Elektri näol on tegemist Elektrilevi strateegiliselt olulise partneriga, kellega on hetkel pooleli ka keerulised läbirääkimised jaotustrafode tarnimisel. Selliselt on riskid maandatud nii ettevõtte kui juhatuse liikme jaoks, kellel oleks võinud tekkida huvide konflikti olukordi,“ lisas Elektrilevi õigusvaldkonna juht Rudolf Penu.