Delfi Ärilehega võttis ühendust Marta (nimi muudetud - toim.), kes tellis täna Wolti kaudu Foorumi Vapianost Fitlap zucchini nuudlite ja krevettidega salati. „Salat oli maitsev, kuid kui olin juba suure enamuse söögist ära söönud, tundsin enda hamba all midagi väga kõva ja sülitasin kohe ehmatusega selle välja. Tuli välja, et olin hammustanud kruvi,“ selgitas Marta. Kuna ta hammustas kruvi õrnalt, jäi hammas terveks.

Kruvi salati sees

Marta lisas, et tellimuses oli lisaks Caesari kaste läinud käärima ning üks jäätee unustati tellimusele kaasa panna. Ta võttis ühendus Wolti klienditoega ning talle kompenseeriti pahaks läinud salat ja jäätee. Salati eest, kus oli kruvi, sai ta kompensatsiooni 10% salati hinnast.

Vapiano tootekvaliteedi juht Mari-Liis Must sõnas, et tegemist on väga kahetsusväärse olukorraga, kuidas sai kruvi sattuda toidu sisse „Oleme algatanud juba sisejuurdluse, et leida koht, kust see pärit võis olla ning miks toidu käitleja seda õigel hetkel ei märganud. Köögis kasutatavatest töövahenditest, millel on kokkupuude toiduga, on kruvid pipraveskitel,” sõnas ta ja lisas, et nad on kontrollinud kõik pipraveskid ning saadetud pildil olnud kruvi ei saa olla sellelt pärit.

Must lausus, et suhtlus tellijaga käib läbi kolmanda , mistõttu antud kompensatsioon oli esialgne võimalik lahendus, aga kindlasti mitte piisav. „Oleme edastanud ka kullerpartneri klienditoele päringu, et lõpptarbijaga otse kontakti minna. Selleks, et lõplikult teada saada, milliselt töövahendilt säärane kruvi toidu sisse sattuda võis, on meil tarvis seda kruvi füüsiliselt kontrollida.” Ta lisas, et loodavad, et kruvi ei põhjustanud toidu tellija tervisele kahju.

Caesari salati komponentidele viidi Musta sõnul läbi kvaliteedikontrolli, kus ei tuvastatud tooraine riknemist. „Meie külmaseadmed on ka täna, kuumast ilmast olenemata, korrektselt töökorras. Küll aga võis juhtuda, kuna antud tellimus oli päris suur, siis külmaahel võis pikemaks ajaks katkeda. Salat lahkus restoranist koos kuumade toitudega ja ka tänane ilm ei soosi toidu jahedana hoidmist.”

Must vabandab kogu Vapiano tiimi eest, et täna sellise kogemuse osaks saadi.