„Viimsis näeme selget uute korterite defitsiiti ning kahtlemata on see populaarseim Tallinna-lähedane elupiirkond,“ sõnas Endoveri juhatuse liige Robert Laud. „Uusi kortereid on Viimsisse viimastel aastatel väga vähe juurde lisandunud ning elamispindade vähene saadavus ajab kogu piirkonna kinnisvara hindasid üles. Ka Tallinna linn on sellel suunal panustanud ja pärast Reidi tee avamist on ühendus südalinnaga muutunud kiiremaks ja mugavamaks,“ ütles Laud.

Endoveri ja Riviera Viimsi loovjuhi Maarja-Linda Tauri sõnul on Riviera kodud inspireeritud ümbritseva rannamaastiku looduslikust ilust. „Neutraalsed värvid ja kvaliteetsed looduslikud materjalid loovad rahuliku õhkkonna, mille taustaks on lummav vaade merele. Hoonete vahele jääva hooviala maastikuarhitektuur on inspireeritud rannamaastikust ning see seob uusarenduse orgaaniliseks tervikuks oma keskkonnaga,“ märkis Taur.

Kõikide korterite juurde kuuluvad rõdud või terrassid suurusega kuni 85 m², kust paistavad vaated Tallinna lahele ja Haabneeme rohetavale loodusele. Kokku 65 korteriga arenduses on kahetoaliste suurus kuni 59 m² ja viietoalistel katusekorteritel kuni 136 m². Hoonete katustele paigaldatakse ka päikesepaneelid.

Ehituse peatöövõtja on Metropoli Ehitus ning arhitektuur arhitektuuribüroost Korrus.