Taavi Aasa sõnul leppisid nad 2019. aastal koos tollase rahandusministri Helmega kokku, et Eesti Energia hoiab valmis vanad elektritootmise katlad. „Toona leidus palju neid, kes arvasid, et põlevkivist elektri tootmise aeg on läbi. Nii arvas ka Muuli, kes juba 2016. aastal teatas, et põlevkivil ei ole perspektiivi. Õnneks on katlad alles ja täna ei tahaks mõeldagi sellele, mis oleks olukord siis, kui põlevkivi vihkajate soovid oleks täitunud.“

Aas soovib Muulile meelde tuletada, et ka möödunud talvel kehtestati Keskerakonna ettepanekul piirhinnad, toetused, maksude soodusmäärad ja tasude vähendamised. „Meie kehtestasime need abimeetmed ka ettevõtjatele, kelle tänane valitsus sootuks unustanud on,“ lausus ta.

„Isamaa erakonda tuleb muidugi tunnustada koalitsioonilepingus saavutatu eest. Reformierakond loovutas kõik, mille vastu võitles meiega koalitsioonis olles. Piltlikult öeldes jäi käharast kuusest järele känd. Selle eest veelkord tunnustus Isamaale ja tänasele tegelikule koalitsioonijuhile Helir-Valdor Seederile,“ sõnas Aas.