Xiaole ja tema ettevõttele Tomorrow Holdingsile esitati süüdistus avalike hoiuste ebaseaduslikus omandamises, usaldatud vara kasutamise reetmises, raha ebaseaduslikus kasutamises ja altkäemaksu andmises.

Kohtu hinnangul on Xiao ja tema ettevõte rikkunud tõsiselt Hiina majandusjulgeolekut.

Täpsemalt andsid kohtu sõnul Xiao ja Tomorrow Holdings aastatel 2001-2021 valitsusametnikele aktsiaid, kinnisvara, sularaha ja muid varasid, et vältida finantsjärelevalvet ja taotleda ebaseaduslikke huve.

Pärast 2017. aastat pole Xiaot enam avalikkuses nähtud. Omal ajal oli ta üks Hiina rikkamaid inimesi, kes muuhulgas rööviti 2016. aasta uusaastaööl luksushotellist Four Seasons.

2020. aastal arestisid Hiina võimud üheksa ettevõtet, mis olid seotud Tomorrow Holdingsiga. Ettevõte oli Hiina riigi võtmeomanik peamistes tööstusharudes, nagu pangad ja kindlustusfirmad, kivisöe-, tsemendi-, kinnisvara- ja mineraaliettevõtted.

President Xi Jinpingi juhtimisel püüab Hiina vähendada suurettevõtete ja nende juhtide omavahelist võimu. Xiao on tundnud poliitika mõju sõna otseses omas nahas ka tundnud.