Algfaasis paigutatakse alale kuus moodsat peegelklaasist hotellimaja. Hiljem on võimalus hotellimajade arvu suurendada kuni 50 ühikuni.

„Tegemist on väga privaatse ning looduskauni alaga. Uued ÖÖD majad tulevad olemasolevate camping majade asemele - kõikidest majadest avaneb kaunis merevaade ning külaliste kasutada on kaks privaatset liivaranda. Meile oli ka väga positiivseks üllatuseks kui hästi meid Soomes vastu võeti ning seda just kohalik omavalitsuse poolt. Kõik osapooled olid orienteeritud lahendustele ning esimeseks reaktsiooniks ei olnud kordagi „EI“,“ ütleb ÖÖD tegevjuht Andreas Tiik.

Pyhtää linnapea Terhi Lindholm on lepingu ja eestlaste Pyhtää külastuse üle rahul. „Usun, et kvaliteetsed peegelmajad meelitavad piirkonda rahu ja privaatsust hindavaid loodushuvilisi,“ hindab Lindholm.

ÖÖD Hötels müüb ja rendib disainmaju maalilistes kohtades üle kogu maailma. Ettevõte loodi 2017. aastal vendade Jaak ja Andreas Tiik poolt. Tänaseks võib ÖÖD peegelmaju leida enam kui kahekümnest riigist kolmel kontinendil Islandist Ghanani ja Norrast Mehhikoni. Pyhtää Versso on ettevõtte esimene hotellikompleks Soomes.