Hoonetes paiknevad kahe- kuni neljatoalised korterid, mille suurused jäävad vahemikku 51–132 ruutmeetrit. Kõigil Tihase korteritel on rõdud, lodžad ja/või terrassid. Esimese korruse korteritel täiendab terrassi privaatne hooviala ja viimase korruse korterite katuseterrasside juurde kuulub nii klaasitud talveaed kui minivälibassein. Kõigi elanike jaoks mõeldud alana rajatakse kortermajade juurde õdus sisehoov, mille ühiste puhke- ja mängualade ümber rajatakse lopsakas rohelus.

Kodude hinnad algavad 250 000 eurost ja kõige kallima korter maksab 720 000 eurot.

Kodust otse kontorisse

Väikeettevõtjatele sobilikud äripinnad asuvad hoone esimesel korrusel ning kaht kortermaja ühendav maa-alune korrus on mõeldud jalgrataste, autode ja panipaikade jaoks.

Hoonete maa-alustel parkimiskohtadel on elektriauto laadimispunkti paigaldamise valmidus, rattaruumis saab lisaks jalgratta hoiustamisele ja hooldamisele seda ka pesta ning panipaikades oma elektrit tarbivaid kergliikureid laadida.

Merko Ehitus on börsil kaubeldav ehitusettevõte, mis enam kui kolmekümne tegutsemisaastaga on rajanud Eestis, Lätis ja Leedus ligi 9000 kvaliteetset kodu ning loonud parema elukeskkonna tuhandetele.

Eile sulgus Merko aktsia 13,28 euro pealt.