„Koostöös ERGOga alustame liiklus- ja kaskokindlustuse pakkumist meie automüügiplatvormil üle Baltikumi,“ ütles Modera juht Raido Toonekurg. Tema sõnul on koostöö ERGOga väga oluline ning näitab veelkord, et Modera tootearendus liigub õiges suunas.

ERGO kindlustuse jaoks on tarkvaraettevõttega koostöö samuti oluline osa nende digistrateegiast. „Digitaliseerimise edendamine on üks meie strateegilisi eesmärke. Soovime järjest enam vastata innovatsiooni hindavate klientide ootustele ning tagada ERGO edu ka pikas perspektiivis,“ kommenteeris ERGO partnersuhete osakonna projektijuht Nadežda Värk.

Kõik ühest kohast

Modera uuenduslikul automüügiplatvormil on võimalik senisest kiiremini teha klientidele automüügipakkumus koos kindlustuspakkumusega. Seni kohmakas ja ajamahukas töö saab Modera platvormil tehtud kõigest ühe minutiga.

Võit on ettevõtete jaoks kahepoolne. Lisaks kliendimugavusele ja paremale selgusele auto ostu ja müügiga kaasnevate muude kulude osas, kulub ka automüüjatel pakkumuse tegemiseks vähem ressurssi, mille arvelt on võimalik suurendada tulubaasi ja mõelda täiendavatele ärivõimalustele.

Modera ja ERGO kindlustuse koostöös on klientidel võimalik saada koos automüügipakkumusega nii kohustuslik liikluskindlustuse- ja kaskokindlustuse pakkumus nii Eestis, Lätis kui ka Leedus.