„Meist on just viimasel paaril aastal saanud Eesti ettevõtjate arengu eriti aktiivne toetaja. Eelmisel aastal kasvas meie ärilaenude maht pangandusturu keskmisest ligi kuus korda kiiremini,“ selgitas Bigbanki juhatuse liige ja ettevõtete panganduse valdkonna juht Ingo Põder ning lisas, et praeguseks moodustavad ärilaenud juba 30% Bigbanki laenuportfellist.

Bigbanki juhatuse liige ja ettevõtete panganduse valdkonna juht Ingo Põder

Põderi sõnul pakub Bigbank ettevõtjaile laia valikut liisinguvõimalusi. „Just liising annab alustavatele ja väikestele ettevõtetele mõistliku võimaluse teha kasvamiseks vajalikke investeeringuid,“ innustas Ingo Põder erinevates sektorites tegutsevaid Eesti ettevõtjaid oma ärile hoo andmiseks Bigbanki poole pöörduma.

Bigbanki 30. sünnipäeva tähistav kampaania kestab 18. septembrini ning lisaks ettevõtetele suunatud autoliisingule on pangal ka mitmeid eraisikutele suunatud eripakkumisi, millega saad tutvuda siin.

Bigbank on laenudele spetsialiseerunud rahvusvahelise haardega Eesti kommertspank, mille bilansimaht ületas 2021. aastal ühe miljardi euro piiri.

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist tutvuge hoolikalt teenuse tingimustega kodulehel www.bigbank.ee ja vajadusel konsulteerige asjatundjaga.

Jaga
Kommentaarid