Kas oled aastaga omas valdkonnas midagi märkimisväärset korda saatnud – näiteks toonud turule põneva toote või teenuse, loonud oma tegevusega ühiskonnale lisaväärtust või valmis saanud ägeda koostööprojektiga? Kandideerida saad siin kuni 10. septembrini.

Kandideeri 2022. a ökouuenduse auhinnale, kui oled loonud uute innovaatiliste lahendustega tuntavat positiivset mõju keskkonnale, edendanud säästlike lahenduste laiemat ja vastutustundlikku kasutamist ning andnud elanikkonnale teavet keskkonnateadlikest ökouuendusi välja töötanud ettevõtetest. Eelmisel aastal sai tunnustuse osaliseks Eesti Pandipakend, kes kutsus ellu Panditopsi projekti, mis sai uue hoo sisse 2021. aasta suvel, kui toimus rohkelt üritusi ning Tallinnas avati esimest korda Baltimaade suurim korduskasutatavate nõude rendi- ja pesukeskus. Pandipakendi projekti abil hoiti eelmise aasta suveüritustel ära ligi 4 tonni prügi tekkimine.

Kandideeri 2022. a arendusprojekti auhinnale, kui oled valmis saanud kinnisvaraarendusega, mis aitab kujundada kaasaegset, ettevõtlust või turismi soosivat linnaruumi ja luua atraktiivset elukeskkonda. Eelmisel aastal pälvis arendusprojekti auhinna AS Tallinna Sadam Vanasadama kruiisiterminali ja katusepromenaadi eest. Tegemist on mastaapse projektiga, mis tõi fookusesse uue linnaruumi loomise ja linna avamise merele.

Kandideeri 2022. a turismiteo auhinnale, kui oled sel aastal teoks teinud ühe projekti, mis on toonud Tallinnale turismisihtkohana lisaväärtust ja suurendanud selle tuntust. Eelmisel aastal sai tunnustuse osaliseks Eesti Kergejõustikuliit, kes tõi lisaks U20 kergejõustiku tiitlivõistlustele Eestisse ka U23 võistlused. Tegemist on kogu Eestile ainulaadse sündmusega, kuna tavapäraselt toimuvad üritused eraldi ja U23 võistlused pidid seekord toimuma hoopis Bergenis Norras. Võistlused tõid kohale üle 3500 väliskülalise 48 riigist.

Kandideeri 2022. a koostööprojekti auhinnale, kui oled valmis saanud projektiga, mis on ellu viidud sarnast majandushuvi jagavate ettevõtjate, teadus- ja arendusasutuste ja/või kolmanda sektori organisatsioonide efektiivses koostöös ning mille tulemusena on suur potentsiaal saavutada majanduslikku edu. Eelmisel aastal sai koostööprojekti auhinna Intelligentse Transpordi Koostöövõrgustik, mis on kasvanud jätkusuutlikuks intelligentsete transpordisüsteemide ja liikuvuse koostöövõrgustikuks, kuhu on koondunud üle 40 partneri.

Kandideeri 2022. a tulevikulahenduse auhinnale, kui oled viimase kahe aasta jooksul turule toonud või kasutusele võtnud ressursisäästliku uue või oluliselt täiustatud toote, teenuse, tehnoloogia või ärimudeli, mis on muutnud linnakeskkonna paremaks ja nutikamaks ning aidanud kaasa ühiskonna arengule. 2021. aastal pälvis auhinna R8 Digitaalne Operaator – ärihoonete tehnosüsteemide juhtimise tehisintellektuaalne tarkvaralahendus, mis võimaldab saavutada parema sisekliima koos madalamate energiakuludega. Lahendus põhineb olemasoleval riistvaral ega vaja lisainvesteeringuid.

Kandideeri 2022. a särava startija auhinnale, kui oled Tallinnas alustanud äritegevusega viimase kolme aasta jooksul. Soovime tunnustada sinu ettevõtlikkust, uuendusmeelsust ja kiiret arengut. Eelmisel aastal pälvis auhinna IT- ja logistikavaldkonnas tegutsev Sixfold OÜ, mille tehnoloogia ühendab kaupu vedavate kümnete tuhandete veokite reaalaja asukoha kaubatellimuste andmetega. Nii teavad kliendid igal ajahetkel, kus on nende kaubad ja millal need kohale jõuavad.

Kandideeri 2022. a töökohtade looja auhinnale, kui oled loonud viimase aasta jooksul Tallinnas või selle lähiümbruses vähemalt 10 uut töökohta ja tegevuse laienemisega on kaasnenud investeeringud. Eelmisel aastal pälvis auhinna tarkvaraettevõte Bolt, kes hoolimata pandeemiast kasvas jõudsalt ja värbas Eestisse üle 300 uue töötaja 50 rahvusest. Enamik loodud töökohti asub Tallinnas.

Igas kategoorias valitakse välja kolm nominenti, kelle seast selgub kategooria võitja. Võitjad kuulutatakse välja 28. septembril Tallinna Ettevõtluspäeva pidulikul vastuvõtul.

Ettevõtluskonkurss on osa igasügisesest Tallinna Ettevõtluspäevast, mis toimub sel aastal 27. septembril. Tänavuse Tallinna Ettevõtluspäeva juhtmõtteks on „väärtust luues“. Püüame päeva jooksul üheskoos ja eri valdkondades mõtestada, mis on tänases ettevõtluses edu tegurid ning millist heaolu loome või millele ressursse kulutame. Räägime ettevõtluse aluseks oleva uue või lisanduva väärtuse loomisest toote või teenuse pakkumisel, inimestest kui peamistest väärtuste loojatest, aga ka ettevõtete väärtusest ja väärtustest nii materiaalsel kui ka mittemateriaalsel tasandil, ja paljust muust.

Jaga
Kommentaarid