Tribeca piirkonnas asuvast kõrghoonest kukkus 52-aastane mees alla reedel. Nüüdseks on selge, et tegu oli Arnaliga. Ta ise elas selles majas, mida tuntakse ka kui Jenga Building. Esimesena andis tema surmast teada The New York Post. Ta hüppas alla hoone 18. korruselt.

Jenga Building New Yorgis.

Arnal oli üks ettevõtte juhtidest, kes avaldasid kolmapäeval detaile Bed Bath & Beyondi ümber pööramise plaanidest, mis toob kaasa 20% töötajate koondamise ning 150 poe sulgemise. Teada anti ka finantssüstist ja 12 miljoni aktsia müügist.

Arnal liitus jaeketiga 2020. aasta mais ja pidi tegelema peamiselt firma raskest koroonaajast läbi viimisega. Varem töötas ta Avon Productsis, Walgreen Boots Alliances ja Procter & Gambles. Kui Gustavo ettevõttega liitus, siis teatas firma kõneisik, et nendega liitus maailmatasemel talent, kes avab neile uusi uksi, et ettevõte uuesti õitsele hakkaks.

Eelmisel kuu kohta avaldatud dokumentidest selgus, et Bed Bath & Beyondi finantsjuht müüs augustis mitme tehingu käigus üle 55 000 ettevõtte aktsia. Bloombergi arvutuste järgi teenis ta müügist 1,4 miljonit dollarit. Talle jäi alles veel 255 400 aktsiat.

Jenga Building on linnas tuntud ja hinnatud hoone, kus elavad mitmed kuulsused. Seal on 145 korterit ning nende hinnaklass jääb 3,5 ja 50 miljoni dollari vahele.

Jaga
Kommentaarid