Kristi Tiivase sõnul ootavad ühendasutust ees põnevad ajad, kuna uut väärtust loov sisuline ühinemine alles käib. „Kuigi EAS ja KredEx liitusid juriidiliselt juba aasta alguses, on kahe asutuse sisuline ühendamine kahtlemata põhjalikum ja aeganõudvam protsess. Meie eesmärk on ehitada Eesti ettevõtete kasvu toetamiseks veelgi kliendikesksem ja terviklikuma väärtuspakkumisega organisatsioon. Samuti on ühendasutusel võtmeroll digi-, rohe- ja innovatsioonipöörde teostamisel. Meil on pühendunud ja võimekas meeskond ning usun, et oleme oma ülesannete kõrgusel,“ ütles ühendasutuse nõukogu uus esimees.

Viimastel aastatel on Tiivas nõustanud ettevõtteid finantstehnoloogiate valdkonnas. Varasemalt on ta töötanud peaministri büroos ekspordi ja välisinvesteeringute valdkonna nõunikuna ning juhtinud EASi välisinvesteeringute agentuuri. Samuti on ta pikalt töötanud finantssektoris, olles Brown Brothers Harriman privaatpanga Skandinaavia regiooni juht ning tegelenud turunduse, müügi ja investorsuhetega Deutsche Börse AGs ning Põhja- ja Baltimaade börside operaatorfirmas OMX Nasdaq. Lisaks on Tiivas nõustanud mitmeid erinevaid iduettevõtteid ja vedanud tegevjuhina Teenusmajanduse Koja käivitamist. Tal on magistrikraad ettevõtluse ja ärijuhtimise erialal.

Tiivas on olnud nõukogu liige alates 2021. a märtsist, tollal määrati ta EASi nõukogu liikmeks ning ta jätkas liikmena ka tänavu jaanuarist, kui EAS ja KredEx ametlikult ühinesid.

EASi ja KredExi ühendasutuse nõukogusse kuuluvad Kristi Tiivase kõrval veel Sille Kraam, Helo Meigas, Mait Palts, Karen Kangro Burns, Renno Veinthal ja Arto Aas. Nõukogu liikmete volitused kestavad kolm aastat.