2020. aastal Agu Remmelgi ja Sven Kristjanseni asutatud Coursy.io loodi töötajate koolitamise tõhustamiseks e-õppe keskkonna abil. „Covid pandeemia tulek peatas kontaktõppe võimalused ning tekitas palju segadust. Kogu koolitustegevuse oli laiali erinevates kataloogides, failides ja kanalites. Coursy aitas ettevõtetel tuua kõik - koolituste planeerimise, materjalide koostamise, sihtgruppide määramise, koolituste läbiviimise, selle automatiseerimise, ajaloo talletamise ning tulemuste analüüsimise - kokku ühele digitaalsele platvormile,“ rääkis Agu Remmelg.

Coursy.io kasvas kahe aastaga Baltikumi keskmiste ja suurte ettevõttete e-õppe platvormi valikuks number üks, sealhulgas kasutavad seda ettevõtted nagu Eesti Energia, Maxima, A.Le.Coq, dpd jt. PARE (Eesti Personalijuhtimise Ühing) tunnistas Coursy.io 2021. aasta parimaks personaliteenuse pakkujaks.

Thorgate Venturesi tegevjuht Raido Pikkar näeb Coursy.io-l olulist rolli töötajate arengu tõhustamisel. „Covid suurendas vajadust sellise kaasaegse lahenduse nagu Coursy.io järele ja seda näitab ka kiire Coursy.io kasutuselevõtt Baltikumi ettevõtetes. Kogenud meeskonna, hea toote ja õigete investoritega näeme sellel suurt kasvupotentsiaal,“ kommenteeris Pikkar.

Erinevatel turgudel on ettevõtete veebipõhise õppe kasutuselevõtt kiirenenud ja sellel on suurepärane kasvupotentsiaal piirkondlikult ja ülemaailmselt. Hiljutised prognoosid ennustavad, et ettevõtete e-õppe turg peaks kasvama keskmiselt 15% aastas, jõudes 2026. aastaks 50 miljardi dollarini.

Coursy.io asutaja Agu Remmelgi sõnul aitab uus partnerlus Thorgate Ventures-iga saavutada neil laienemiseesmärke ning hoogustada tootearendust. „Lisaks heldele investeeringule saame rakendada Thorgate teadmisi müügi, turunduse ja SaaS-toodete arenduse vallas ning luua oma tegevuses sünergiat.“

Coursy.io on Balti regioonis kiiresti kasvav e-õppe platvormi pakkuja, mis aitab ettevõtetel viia läbi erinevaid koolitusi, muu hulgas töötajate sisseelamise-ja arengukoolitusi, toote-, tervise- ja ohutuskoolitusi.

Thorgate Ventures on iduetapi riskikapital, mis investeerib tehnoloogiale keskendunud B2B idufirmadesse.