Edetabeli tipust leiab endiselt ennustajad, kes panustasid kas meemiaktsia GameStopi või energiasektori peale. Plussis on ka näiteks need, kes valisid, et sel aastal on kõige parem panustada rahale, täpsemalt USA dollarile. Näiteks on ainult sellele panustanud Jüri, kelle eurodes mõõdetava portfelli väärtus on kerkinud 13%, mis on toonud ta kõrgele 22. kohale.

Meenutuseks: jaanuaris tuli teha üks kuni kolm valikut, millised investeeringud võiksid olla 31. detsembriks kõige suuremas võidus. Võitjale saab osaks au ja kuulsus ning lisaks 1000 eurot puhtalt kätte, mille saab näiteks võidu toonud positsioonidesse investeerida. Kokku tegi ennustusi ligi 1100 osalejat.

August oli aktsiaturgude jaoks vastandlik, seda ka ennustajate populaarsemate valikute seas. Kui eelmine kuu domineeris roheline toon, siis nüüd on märgata rohkem punast. Seetõttu ongi augusti lõpuks vaid 110 ennustajat suutnud jääda selle aasta jooksul plussi.

Tallinna börs näitas kuu alguses tugevat tõusu, kuid kuu teine pool tõus taandus. Kokkuvõttes jäi kohalik börsiindeks 2,38% plussi, mis tähendab, et tegu oli siiski viimase aasta parima kuuga. Kõrgeimat lendu näitasid Enefit Green (+8,46%), Hepsor (+8,14%) ja Baltika (+6,67%), vastupidises suunas liikusid Arco Vara (-5,2%), Pro Kapital Grupp (-4,82%) ja Tallink Grupp (-3,05%).

Kui juuli oli USA börsi jaoks edukas, siis august tõi taas kaasa languse, kui kõik kolm suurimat indeksit olid enam kui 4% miinuses. Sarnast trendi näitasid ka krüptoturud.

Muutuste tuules vahetus augustis ennustusmängu liider: esikohal on tagasi Aavo, kes juhtis edetabelit ka pärast maikuud. Varasem liider Kerdo P. langes sedapuhku kolmandaks. Kui juuli lõpus oli edetabeli liidriks saamiseks vajalik üle 1500-eurone portfell, siis nüüd piisab 160 euro võrra väiksemast summast. Põhjuseks on taas meemiaktsiate kuningas GameStop, mille aktsiagraafik meenutab Ameerika mägesid: mõni kuu läheb hind püstloodis üles, teine kuu kolinal alla. Augustis oli miinus eurodes mõõdetuna 15,8% ja pärast seda on langetud veelgi. Jaanuarikuu põhjaga võrreldes ollakse siiski võidus.

Edetabeli esiotsas on rohkesti ka energiasektori valikuid: nii roheenergiafirma Enefit Green, tuumaenergiaga tegelev Fermi Energia, Läti tanklafirma Virši-A kui ka tünnitäis naftat, teisisõnu Brenti toornafta.

Augustikuu suurim tõusja oli Risto P., kelle valikud Barking, Bikeep ja Ignitis aitasid tal edetabelis tõusta 312 kohta. Põhirolli mängis selles Barking, mille väärtus tõusis augustis 27,8%, kuid tõusu näitasid teisedki. Teises äärmuses on Terje S., kellel tuli loovutada 333 kohta. Tema panus olid bitcoin (–12,5% augustis), Moderna (–19,4%) ja GameStop (–15,8%).