Paljud neopangad ei ole SWIFTiga ühendunud, sest süsteemiga liitumine on aja- ja ressursimahukas. Tänu Wise’i SWIFT Receive'i teenusele saavad ka need pangad SWIFTi tõhusatest ja turvalistest rahvusvahelistest maksetest osa. Lisaks võimaldab funktsioon juba SWIFTiga liitunud finantsasutustel minna üle Wise'i teenusele ning hallata sissetulevaid SWIFT-makseid kiiremini, soodsamalt ja mugavamalt. Siiani on Wise Platvorm võimaldanud partneritel raha soodsalt ning kiirelt saata, nüüd saab seda samal moel ka vastu võtta.

„Enamik suurpanku on juba ammu SWIFTiga ühendatud, kuid paljudel neopankadel ei ole sellega liitumiseks vajalikke ressursse,“ sõnas Wise Platvormi tootejuht Steve Naudé. Uus teenus aitab mõlemaid, võimaldades suurpankadel saada kasu Wise'i kiirusest ja hinnast, ning neopankade klientidel mugavalt välismakseid vastu võtta. „Integratsiooni paika seadmine võtab aega vaid mõne nädala – tegime selle partnerite jaoks võimalikult lihtsaks. Oleme väga põnevil, nähes teenuse potentsiaali ja mida see klientide jaoks tähendab,“ lisas ta.

Wise Platvormi uued partnerid

Wise Platvorm laieneb jõudsalt ning esimese poolaastaga lisandus kuus uut partnerit. Aprillis alustas Wise koostööd suure Türgi panga Fibabankaga, võimaldades panga kolmel miljonil kliendil teha läbi Wise’i kiire ja mugava süsteemi enam kui 70 valuutas välismakseid. Tegu on esimese samalaadse teenusega Türgis. Lisaks sõlmis Wise partnerluse ühe Iisraeli suurima krediitkaardiettevõtte Maxiga, kelle enam kui miljon klienti saavad nüüd läbi Wise’i teha 32 valuutas välismakseid.

Tänaseks kasutab Wise Platvormi enam kui 50 panka ja partnerit üle kogu maailma. Wise’i SWIFT Receive'i teenusega saab luua ülekande ükskõik mis saatja kodupanga toetatud valuutas ning makse jõuab saaja kontole eurodes.