Kardashian teeb investeerimisfirma käivitamiseks koostööd Jay Sammonsiga. Sammons töötas varem 16 aastat Carlyle'is, kus ta oli kaubamärkide nagu Beats by Dre ja Supreme, mis on tänavarõivaste ettevõte, käivitamise taga. Kardashiani ema ja mänedžer Kris Jenner liitub SKYY'ga partnerina.

Lisaks oma teleesinemistele „The Kardashians“ ja „Keeping Up With the Kardashians“ juhib Kardashian aluspesuettevõtet Skims, mille väärtus on hinnanguliselt 3,2 miljardit dollarit. Ühtlasi tõi ta käesoleval aastal turule nahahooldussarja SKKN BY KIM. Kardashian jõudis 2021. aastal Forbesi maailma miljardäride nimekirja osaliselt tänu oma tööle Skimsis. „Põnev on istuda maha nende asutajatega ja välja selgitada, mis on nende unistus,“ ütles Kim WSJ-le. „Ma tahan toetada seda, mis see on, mitte muuta nende DNA-d, lihtsalt toetada ja viia nad uuele tasemele.“

Kuigi paljudele võib Kardashiani huvi selle valdkonna vastu tunduda kummaline, on ettevõtmise ajastus veel veidram. Veidi rohkem kui neli kuud tagasi avalikustas Sequoia Capital, üks maailma suurimaid riskikapiralifonde, 52 leheküljelise dokumendi, kus toodi välja, et praegune majanduskeskkond on äärmiselt keeruline.