Ettevõttesse just sellise inimese palkamine, keda sinna kõige rohkem vaja on, pole sugugi lihtne. Siinkohal ongi hea kaasata pikaajalise tegutsemiskogemusega personilibüroo, kus teatakse täpselt, mis on värbamise juures peamine ja missugune on efektiivse värbamise eeltöö. Et suure kontaktivõrgustikuga büroo leiab kiiresti õige inimese, on elementaarne, kuid vähemtähtis pole ka see, et värbaja aitab ettevõttel näha oma firma kuvandit ja vajadusel seda paremaks muuta.

Tööelu saates just sellest, kuidas edukalt värvata, räägimegi. Teemat on avamas Tammiste Personalibüroo värbamispartnerid Ilona Viilu, Kristi Põldma ja Kadi Kuuskmann.

Saame teada, et personalibüroo kaasamine on ettevõttele kasulik mitmes mõttes. Näiteks Tammiste Personalibüroo värbamispartnerid on vajadusel värbamise eel ja selle käigus ka koolitaja, suhtlemistreeneri, coachi ja superviisori rollides. Nad hoiavad silma peal uue töötaja sisseelamisel ja on abiks ka siis, kui ettevõte või töötaja leiavad, et on teinud vale valiku.

Kuula Tööelu saatest, mismoodi ettevõtetesse sobivaid inimesi leitakse ja kuidas viiakse läbi kandidaatide hindamist, et valik oleks maksimaalselt tulemuslik. Saatejuht on Eve Kallaste, külalisteks Ilona Viilu, Kristi Põldma ja Kadi Kuuskmann.

Lisainfo leiad lehelt tammistepersonal.ee

1x
00:00