Kaasaegsed ja paindlikud töötingimused

Võrreldes teiste kiirtoidurestoranidega on Burger King jõudnud Eesti turule kõige hiljem. Esimesed Burger Kingi restoranid avasid burgerifännidele oma uksed kaks aastat tagasi, kuid selle aja jooksul on inimesed uue koha väga hästi vastu võtnud. Restoranide interjöör on värske ja kaasaegne ning menüüs leidub midagi meelepärast igale maitsele, ka lihavaba toidumenüü eelistajatele. Burger Kingi eripäraks on aga ehtsal leegil grillitud veiselihapihvid, mis annavad burgeritele mõnusat mahlakust ja kergelt suitsuse meki, ning burgerikuninga külalised ei lahku kunagi janusena, sest joogitopsi taastäitmine on lausa tasuta.

Have it your way on Burger Kingi moto, mis pole kaugeltki juhuslik. Nii nagu on selle tähendus burgerifännide seas tuntud kui võimalus koostada burger oma maitse-eelistuste järgi, kehtib see ka meeskonnaliikmetele – töötada on võimalik just töötajale sobiva koormuse ja graafikuga. Ühtsest kollektiivist leiab väga erinevas vanuses ja erineva taustaga inimesi, kes hindavad paindliku graafikuga kaasnevaid võimalusi. Suuremas osas moodustavad Burger Kingi usina tööpere just kooli kõrvalt töötavad noored, kes saavad tänu paindlikule töögraafikule ühendada õppimise ja töötamise. Suviti avaneb võimalus noortele alates 14. eluaastast, kellele pakub Burger King tihtipeale täiesti esimest töökogemust. Restorani asukohtade valik on üpris lai – praeguseks on Eestis seitse restorani, viis Tallinnas (Viru, Balti jaam, Rocca al Mare keskus, Ülemiste keskus ja Lasnamäe Centrum) ja kaks Tartus (Kvartali keskus, Lõunakeskus). Veel selle aasta jooksul plaanitakse avada uus restoran Laagris.

Usinasti kaasatakse kollektiivi ka välismaalasi ja kogemus näitab, et Burger Kingis saab kenasti hakkama ka ilma perfektse eesti keele oskuseta, kuna ametikohti jagub vastavalt eelistustele nii köögipoolel kui ka leti taga. Loomulikult saab ametit enne lepingu allkirjastamist ka proovida, kusjuures ka proovipäev on tasustatud.

Oma kogemust jagab Margus Mikk Kuusik, Vanalinna Burger Kingi vahetusevanem

Kui kaua oled juba Burger Kingis töötanud ja miks valisid just selle tööandja?

Alustasin oma Burger Kingi teekonda 2020. aasta detsembris. Tööandja valik oli tegelikult täiesti juhuslik. Koroonaga seoses läks suurem osa restoranidest kinni ja Burger Kingi meeskond suutis mind õigel ajal ära nabida.

Milline on sinu ametipositsioon?

Algselt alustasin klienditeenindajana, kuid mu ülemus nägi minus potentsiaali ja õppides sai minust vahetusevanem. Vahetusevanema positsioon on justkui kaitseväes seersandi auaste – antakse tiim ette ja peab suunama-juhtima.

Margus Mikk Kuusik

Mis sulle töö juures kõige rohkem meeldib?

Kõige enam meeldib mulle tiim. Kuna ma olen selle restoraniga olnud algusest peale, siis olen selle kollektiiviga koos kasvanud ja me olemegi nagu üks suur pere. Burger Kingis on meil erineva taustaga töötajad. Lisaks kaasmaalastele leiab meie kollektiivist toredaid kolleege Hispaaniast, Prantsusmaalt, Ukrainast ja kaugemaltki.

Kas Burger Kingis on võimalik ka karjääriredelil tõusta?

Siin on võimalik täiesti reaalset karjääri teha. Nagu ma ütlesin, siis alustasin klienditeenindaja positsioonilt ja hetkel olen vahetusevanem. Samuti tasub arvestada, et Burger King on Tallinki üks osadest. Ülikoolis olen ma graafilise disaineri erialal ja mind oodatakse peagi juba Tallinkisse praktikale. Mina olen lihtsalt üks näide sellest, kuidas siin on võimalik areneda. Kui on suur tahtmine, siis pakutakse erinevaid arenguvõimalusi. Kes otsib, see leiab.

Aktiivsele kollektiivile pakutakse soodustusi

Tegelikult pole eelnev töökogemus toitlustusäris absoluutselt vajalik. Kogu väljaõpe toimub Burger Kingis kohapeal. Aga milline inimene siia tööle sobib? Positiivne, aktiivne, initsiatiivikas – täpselt selliselt ongi kogu kollektiiv valitud. Töö juures saab veeta aega asjalike ja pealehakkajate inimestega.

Kuna tegemist on Tallink Grupi tütarettevõttega, siis kehtivad Burger Kingi töötajatele laialdased omatöötaja soodustused, mis panevad silma särama! Sooduskupongid legendaarsetele kruiisidele, sportimissoodustused, ahvatlevad hinnad Tallinki e-poes, restoranide menüüsoodustused, taskukohase hinnaga iluhoolitsused, parima hinnaga hotellitoad Tallinki hotellides ja palju muud. Aga mis kõige tähtsam – maitsev töölõuna on Burger Kingi perekonnale loomulikult tasuta.

Vaata lähemalt ja tutvu meie tegemistega ka kodulehe või sotsiaalmeedia vahendusel:

Jaga
Kommentaarid