Globaalselt on ettevõte muidugi oluliselt vanem ja katab tänaseks pea kogu maailma – PwC kontorid on 155 riigis. Töötajate jaoks tähendab see võrgustik tohutut hulka know-how’d, mis on vaid kiire sõnumi või kõne kaugusel. Tänu sellele saame pakkuda oma klientidele maailmatasemel lahendusi ja seejuures ise pidevalt õppida ja targemaks saada.

Arenguvõimalused globaalse haardega ettevõttes

Meie Eesti kontoris töötab üle 240 kolleegi, sealhulgas finantsaudiitorid, ärinõustajad, advokaadid, maksukonsultandid ja raamatupidajad, aga ka jätkusuutlikkuse eksperdid, turundajad, IT-spetsialistid ja meie töötajate heaolu edendajad.

Areng on lahutamatu osa meie igapäevast ja igaühel on oma karjääri-coach, kes meie arengut väärtuslikku nõu ja soovitusi jagades toetab. Õpime pidevalt, omandades uusi teadmisi nii läbi erialaste koolituste kui huvi korral ka mõnel muul enda jaoks põneval teemal, AI-st innovatsiooni ja ESG-ni.

Olulise panuse arengusse annavad ka meie kliendid, kes meid oma mitmekülgsetele väljakutsetele lahendusi leidma usaldavad. Töö käigus jõuame juba karjääri varajases etapis paljude ettevõtete tagatubadesse, saame põhjaliku ülevaate erinevate majandussektorite toimimisest ja loome väärtuslikke kontakte. Värskelt ülikooli lõpetanud kolleegid võrdlevad oma esimest kuut kuud PwC-s lausa teise bakalaureusekraadi omandamisega.

Tänu rahvusvahelisele võrgustikule võib karjäär PwC-s viia ka lühemalt või pikemalt Eestist välja – meie kolleegid on edu saavutanud ning hindamatuid kogemusi kogunud PwC kontorites üle maailma: USA-s, Suurbritannias, Uus-Meremaal, Austraalias, Kanadas, Soomes, Šveitsis, Iirimaal, Serbias, Ukrainas jne.

Kes PwC-sse tööle sobib?

Me ei sea oma tiimiga liitujatele piiranguid hariduse ega varasema kogemuse osas – ootame kõiki, kel on huvi meie tegevusvaldkondade vastu ning soov õppida ja areneda. Küll aga peame tähtsaks, et meie väärtushinnangud ühtiksid – oleme väärikad, üksteisest hoolivad meeskonnamängijad, kes usuvad, et igale olukorrale on lahendus, ja kelle jaoks on oluline, et looksime oma tegevusega ühiskonnas positiivset muutust.

Samuti on meile väga oodatud tudengid! Pakume praktikat nii finants- kui ka maksundushuviga noortele, lisaks liitub meiega igal aastal hulk juuratudengeid. Noorte endi sõnul eristab meid paljudest teistest praktikakohtadest see, et nad saavad teha „päris tööd“, panustada olulistesse projektidesse ja tunda end võrdsena teiste kolleegide seas. Suur rõõm on näha, et paljud praktikantidest jäävad siia ka püsivalt tööle.

Fun ei tohi tööst kaduda!

Meid iseloomustab ütlus – tööellu mahub palju enamat kui töö! Teeme tööd pühendumusega, kuid ka fun ei tohi tööst kaduda. Hindame üksteise seltskonda ja ühiseid tegevusi – teeme sporti (jalgpallimurul püsime võitmatud nii Eestis kui ka rahvusvahelistel võistlustel), naudime kultuuri (PÖFF-i ajal võib meid tõenäoliselt kinosaalist leida), teeme bändi ja tähistame saavutusi hommikuni tantsides. Samas naudime vahel ka vaikseid varahommikuid rabas või lõbusaid lauamänguõhtuid kontoris. Väga paljud meist on leidnud töökaaslaste seast sõbrad kogu eluks ja see ühtekuuluvustunne aitab läbi ka pingelisematest perioodidest.

Tasakaalu hoidmiseks korraldame vaimse tervise seminare ja kõigil meie töötajail on soovi korral ligipääs psühholoogi toele. Tunneme rõõmu ka ühistest heategudest – ulatame avatud südamega abikäe neile, kes seda väga vajavad, olgu nendeks kriisikoldes kannatavad inimesed, puuduses lapsed, kodu kaotanud loomad või hoopis noorendamist ootav mets.

Tööelu muudab veelgi nauditavamaks meie uhiuus kontor, mis on disainitud jätkusuutlikkust ja positiivset töötajakogemust silmas pidades. See lausa kutsub ka kodukontori mugavusi eelistavaid kolleege vähemalt mõned päevad nädalas kontoris veetma.

Kui traditsiooniliselt on meie tegevusvaldkonnad seondunud pigem konservatiivsuse ja hooajati väga pikkade töötundidega, siis praegusel ajal iseloomustavad meid pigem sellised märksõnad nagu digitaalsed lahendused, paindlikkus ja töötajakesksus.

Oma tegevustes juhindume PwC põhiväärtustest

Meie väärtused ühendavad ligi 327 000 kolleegi üle maailma, defineerides, kuidas käitume, millesse usume ja kuidas oma ideid ellu rakendame. Need ei ole lihtsalt tühjad loosungid, vaid igaühele omased põhimõtted, mistõttu meie peale saab alati kindel olla.


Tundub põnev? Leia meid sotsiaalmeediast ja www.pwc.ee ning võta meiega ühendust, et saada teada, milliseks võiks kujuneda sinu karjäär koos meiega!

Jaga
Kommentaarid