Inimesekeskne ja rahakotisõbralik

Põhjalikult reguleeritud ravimiturg liigub oma kindlaksmääratud tempos ja siinkohal käivad kõik apteegid ravimite kättesaadavuses enam-vähem ühte sammu. Ent Euroapteegi kaubamärki kandvatel apteekidel on selles sektoris mitu töötaja- ja kliendisõbralikku eelist. Kliendi jaoks on esimene neist muidugi hind. Tänu rahvusvahelisele taustale saame Euroapteekides inimestele pakkuda teistest soodsamaid apteegikaupade hindu. See väljendub nii tavahinnas kui ka suuremate kampaaniate raames. Töötajate jaoks on suureks plussiks Euroapteegi toetav suhtumine ja mitmed soodustused.

Kliendisõbralikkusest rääkides on eriti olulisel kohal apteegikaubanduse pehmem pool ja Euroapteegi omatooted. Euroapteegi toidulisandite ja apteegikosmeetikatoodete valik käib alati kaasas inimeste hetkevajadustega ning kiiresti saab müügile tuua just seda, mida hetkel kõige rohkem vajatakse. Nii esmaabivahendid, kvaliteetsed kehahooldus- ja kosmeetikatooted, toidulisandid kui ka muu on kättesaadav rahakotisõbraliku hinnaga. Valdkonna parimate hindade pakkumine on Euroapteegile väga oluline ja hinnad on ka ajal, kui kõik on pidevas kallinemises, Euroapteegis konkurentsitult soodsaimad.

Pika tööstaaži retsept on lihtne

Euroapteegi inimesed hoolitsevad iga päev klientide eest – kuulavad nende tervisemuresid ja aitavad leida parimaid lahendusi. Et apteegitöötajad saaksid pühenduda Eesti inimeste tervise parandamisele, hoolitseb Euroapteek maksimaalselt enda ja kaubamärgi all opereerivate apteekide töötajate tervise eest – lisaks toetamisele, märkamisele ja ühisele ajaveetmisele pakub ettevõte ka tervisekindlustust ja sporditoetust, vajadusel ka terapeudi tuge.

Euroapteek annab endast parima, et olla apteegiturul inimeste esimene valik tervise ja elukvaliteedi hoidmisel ja parandamisel.

Ettevõte peab lugu avatud keskkonnast ja erinevate osakondade ja apteekide inimesed suhtlevad otse ja vabalt ning tagasiside jagamine on alati oodatud. Ka paindliku tööaja kasutamine on Euroapteekides väga levinud – osalise ajaga töötamise on teatud eluetapil erinevatel põhjustel valinud kolmandik töötajatest.

Kuna töökultuur on ühtehoidev, inspireeriv ja hooliv, jäävad paljud Euroapteegi perre pikkadeks aastateks. On apteekreid, kes on inimestele ravimeid ja soovitusi pakkunud juba nii kaua, et on näinud, kuidas püsiklientide lapsed üles kasvavad. Ise ütlevad nad, et töörõõm on kokku segatud päris mitmest komponendist, aga kindlasti annavad oma panuse selle tekkimiseks ja säilimiseks õppimis- ja arenguvõimalused, meeldivad kolleegid ja paindlik töötamine.

Kolm plussi, miks on Euroapteegis hea töötada

+ Me oleme paindlikud

+ Me toetame omasid ja oleme üks meeskond

+ Me õpime ja areneme pidevalt

Miks meie inimestele Euroapteegis meeldib?

Andrei Lamsters: Euroapteegi partnerina on mul võimalus end teostada koostöös ühe kiiremini areneva rahvusvahelise ettevõttega. Euroapteekides on töötajatel väga head töötingimused: atraktiivne töötasu, täiendkoolitused, väga rikkalik tervisekindlustus ja sporditoetus.

Helle Saad: Euroapteek pakub hoolivat ja toetavat töökeskkonda – siin väärtustatakse töötajate tööpanust ja tervislikke eluviise. Euroapteegis töötamine on minu võimalus anda oma panus meie tervishoidu motiveeritult ja sära silmis!

Malle Timberg: Meil on sõbralikud kolleegid, kes tulevad üksteisele alati vastu. Meil arvestatakse väga palju töötajate soovidega ja püütakse leida neile lahendus. Euroapteegis partnerina töötades tunnen, et saan anda oma panuse meie tervishoidu.

Jaga
Kommentaarid