Gofore meeskonnas on alati ruumi andekatele IT-konsultantidele. Kellele? IT-konsultantidele? Jah, just nii. See tiitel võib tavapäraste rollide, nagu arendaja, disaineri, analüütiku, projektijuhi ja testija kõrval näida abstraktne ja tundmatu. Kokkuvõtvalt on tegemist laia kogemuste pagasiga IT-eksperdiga, kellel on konsultandi mõtteviis – avatus muutusteks, oskus kliendi vajadusi välja selgitada ja oma enda tegemiste köögipoolt valgustada.

Goforega liitudes ei liitu sa mitte ainult ühe projekti või meeskonnaga, vaid Gofore rahvusvahelise kogukonnaga, kus hinnatakse sind kui inimest. Me soovime elada paremas homses ja teame, et saame oma tegudega seda mõjutada. Oleme selle tõttu iga päev parimad võimalikud kolleegid oma töökaaslasele ja pakume parimat teenust oma klientidele.

Stabiilselt ja kiiresti kasvav ning kasumlik tarkvaraarendus- ja konsultatsiooniettevõte Gofore peab sel aastal oma 20. sünnipäeva. Meid on tänaseks juba rohkem kui 1000 ning asume Soomes, Eestis, Saksamaal ja Hispaanias.

KUIDAS KIRJELDAVAD GOFORET PRAEGUSED TÖÖTAJAD?

Mirjam Feodorov

Mirjam Feodorov

Mulle meeldib võimalus osaleda rahvusvahelistes projektides läbi Eesti firma. Goforel on projektid üle terve maailma ja siit saab väärt rahvusvahelise töökogemuse. Olen Eestis tegelenud tarkvaraarendusega päris pikalt, kuid nüüd tahtsin näha, kuidas mujal maailmas asju tehakse. Mulle meeldib, et mul on tagalana oma Eesti tiim ja samas rahvusvaheline töö.
Gofores olen praeguseks töötanud alla aasta. Gofore töökultuur on hästi aus ja läbipaistev. Gofore võidetud projektid on kõikidele töötajatele nähtavad, iga töötaja saab tõsta käe ja öelda, et see huvitab mind ja palun võtke mind kampa. Tuleb leida see valdkond ja roll, mis sind kõnetab. Kui hiljem selgub, et tegelikult tahaksid ikkagi midagi muud teha, saab märku anda ja projekti vahetada. Samas on Goforel palju ka pikaajalisi partnereid, nii et saab soovi korral ka pikalt kindla kliendiga seotud olla.

Pidev õppimine ja arenemine on osa töökultuurist. Mikrojuhtimist Gofores ei toimu, samas kaasatakse töötajaid erinevate otsuste tegemisel.

Toomas Pippar

Toomas Pippar

Olen IT-valdkonnas töötanud üle 20 aasta, põhiliselt disainerina, kuid mul on kogemus ka disainitiimi juhina. Goforest olin juba varem kuulnud oma eelmiste Soome tööandjate kaudu. Tundus olevat tore koht, kuhu inimesed nende tööandjate juurest läksid ning enam ei naasnud. Minu lugu Goforega algas läbi ühe endise töökaaslase soovituse. Täna olen Gofore Eesti tiimi uusim liige. Algus on olnud igatahes väga huvitav. Kogu tiim on väga abivalmis, mõistev ja toetav ning kogu onboarding-protsess on hästi läbimõeldud ja ettevalmistatud.

Mulle meeldib Gofore puhul flat-struktuur, mis tähendab, et sisuliselt puuduvad otsesed ülemused. Samuti üllatas positiivselt majasiseselt arendatud ressursihalduse tarkvara nutikus, mida naljatavalt kutsutakse meie sisemiseks LinkedIniks. See võimaldab hoida kokku meeletut aega, mis tavaliselt kulub ressursi planeerimisele.

Mulle meeldib ka see, et mulle kui IT-konsultandile jääb võimalus otsustada, kas ja kuidas soovin projektis osaleda. Eesmärk on tagada konsultandile mõnusalt inspireeriv ja turvaline töökeskkond. Kõik Gofore eksperdid, olenemata spetsialiseerumisest, on IT-konsultandid. Olgugi et konsultatsiooniäri pole iseenesest midagi uut, siis tänu efektiivsematele metoodikatele on see üsna tulevikukindel lähenemine.

Bert Viikmäe

Bert Viikmäe

Otsustasin liituda Gofore tiimiga, kuna ei ole just ülearu palju ettevõtteid, kes pakuksid võimalust palgatöötaja asemel
teenust läbi isikliku ettevõtte osutada. Muu hulgas töötada soovi korral täielikult kodukontoris. Minule on need kaks asja olulised. Vahel meeldib mulle ka kontoris töötada ja inimestega suhelda. Olen ligi kolm aastat pakkunud Goforele IT-konsultandi teenuseid läbi isikliku ettevõtte. Gofores on palju vaheldust – erinevaid projekte, mille vahel valida, on sadu. Meil korraldatakse toredaid tiimiüritusi, kus koos ägedalt aega veeta. Viimati käisime kanuutamas. Läksime kanuuga ümber, kukkusime kolleegiga külma vette, tegime koostööd, saime veest välja ja naersime kõvasti.

Gofore on ametlik X-tee arenduspartner. Mind väga motiveeris võimalus arendada edasi nii X-tee tuumiktarkvara kui ka luua uusi lisateenuseid, mis X-tee võimalusi ära kasutaksid. Täpselt sama oluline on ka see, et mul on Gofores mitmekülgsed ja asjalikud kolleegid, kellega saab alati midagi arutada või abi küsida.

Tule liitu meie IT-konsultantide meeskonnaga!

Sulle meeldib meie juures, kui

Sa soovid igapäevaselt leida ja luua digilahendusi, mis päriselt meie kliente aitavad;

  •  Sul on kogemus tarkvaraarendu- se, -disaini, kvaliteedijuhtimise või projektijuhtimisega;

  •  Sa usud agiilsesse ja lean-lähene- misse.

    Anna meile endast märku: gofore.com/en/careers: gofore.com/en/careers

Jaga
Kommentaarid