Lisaks põneva ja tasuva töö pakkumisele on Entain endale eesmärgiks seadnud töötaja heaolu. Praeguses maailmas, kus pinget, stressi ja ootamatusi koguneb iga päevaga aina rohkem, tahab Entain oma inimestele pakkuda toetavat töökeskkonda, kus igaüks saab tunda end mugavalt ja leida kõikidele muredele kiired lahendused.

Vaimne tervis esikohal

Personaliosakonna juht Oleg Karpušenko on õnnelik, et vaimne tervis on hakanud viimaks ka avalikkuses rohkem tähelepanu saama. Entain mõistab vaimse tervise tähtsust hästi ja pingutab selle nimel, et keegi ei jääks oma raskete mõtetega üksi. Tööstress ja kodused mured on vältimatud ning kõik võivad aeg-ajalt tuge vajada. „Vaimse tervise mured mõjutavad inimesi väga erinevatel viisidel. Seetõttu lõime selle aasta algul käed ettevõttega, mis pakub meie töötajatele võimalust abi saada litsentsitud psühholoogidelt, nõustajatelt ja terapeutidelt,“ selgitab Karpušenko Entaini panust töötajate vaimsesse heaolusse. Samuti ei usuta Entainis ületundidesse. Vastupidi, ettevõte panustab sellesse, et töötajad leiaksid tervisliku tasakaalu töö- ja koduelu vahel.

Tee tööd seal, kus sulle sobib

Viimased aastad on tõestanud, et kontor ei ole ainuke koht, kus tööasjad edukalt tehtud saavad, ja Entain on selle suhtumise täiesti omaks võtnud. „Me ei survesta oma inimesi tegema üht ega teist,“ selgitab Karpušenko. „Kõigil on vabadus valida endale mugavaim paik töö tegemiseks. Tähtis on, et töö saaks tehtud. Usaldame oma inimesi.“ Karpušenko tõdeb aga, et hoolimata võimalusest töötada kodus, käivad paljud siiski hea meelega kontoris ja seda mõnusa atmosfääri, toredate ühisürituste ja vahvate kolleegide pärast. „Hindame väga koos veedetud aega, mistõttu korraldame tihti tiimiüritusi.“

Mitmekülgne motivatsioonipakett

Tööga kaasas käivat pinget ja stressi ei ole alati võimalik ära hoida, kuid väga oluline on nende esilekerkimisel pingete maandamisega tegeleda. Kuna stressi leevendamine näeb kõigi jaoks erinev välja, on Entain töötajatele kokku pannud paketi, mis peaks katma kõikide vajadused ja soovid: spordihuvilistele sporditoetus, mõtete ja tunnete korrastamiseks psühholoogid ja nõustajad, lihaspingete leevendamiseks massaaž, suhtlemiseks ja sõpradega aja veetmiseks peod ja sündmused, vaikseks patareide laadimiseks staažist tulenevad lisapuhkusepäevad ning enda heaolu eest hoolitsemiseks tervisepäevad.

Entain otsib inimesi mitmesse valdkonda, alustades klienditoest, raamatupidamisest ja turundusest kuni IT-valdkonnani välja. Tutvu ettevõtte ja tööpakkumistega lähemalt aadressil career.enlabs.com.

Jaga
Kommentaarid