Millega me täpsemalt tegeleme?

Meie pakutavad SIM-kaardid võimaldavad tarkadel seadmetel suhelda lõpp-tarbijaga või edastada infot üle interneti (2G, 3G, 4G või 5G sagedusel). Ettevõtte fookus on aga eSIMil, mis näeb välja täpselt nagu iga teine SIM-kaart, kuid on täiendatud tehnoloogiaga.

1oT eristub konkurentidest selle poolest, et pole sõltuv ühestki telekommunikatsiooni teenusepakkujast ja toimib iseseisvana. Näiteks kui tavalise SIM-kaardiga on targa seadme tootja lukustatud ühe telekomioperaatori külge, siis eSIM võimaldab operaatorit distantsilt vahetada, ilma et peaks kaarti ennast seadmest eemaldama. See on äärmiselt kasulik just neile tarkade seadmete tootjatele, kelle seade valmib ühes riigis (kus pannakse ka SIM-kaart seadmesse), kuid läheb kasutusse teises – nii ei pea eri riikides eraldi operaatoritega lepinguid sõlmima, vaid 1oT eSIM koondab mitmete operaatorite profiilid ühte pakkumisse. Mõne näitena võib selliseid eSIMe leida e-tõukeratastes, jalgratastes, tarkades saunakeristes, robotmuruniidukites või õhukvaliteeti monitoorivates sensorites. 1oT SIMid on miljonis targas seadmes, mis tegutsevad rohkem kui 135 riigis üle maailma.

Tarkvaraarendajatele mõeldud praktikaprogramm

Kolmandat aastat järjest viib 1oT läbi algajatele tarkvaraarendajatele mõeldud praktikaprogrammi, mis toimub kaks korda aastas: sügissemestril (oktoober-detsember) ja kevadsemestril (jaanuar-märts). Selleks sügissemestriks tuli rekordarv kandideerijaid, kolmele praktikakohale kandideeris esmakordselt üle kolmekümne inimese.

Keda me tööle ootame?

Kui vaadata keskmist 1oT tiimi liiget, siis kumab läbi initsiatiivikus, õpihimu ja lahendustele orienteeritus. Huumorit peab ka mõistma – töötempo on läbimõeldult efektiivne ja kontorielu hoiame lõbusana.

1oT-d iseloomustab põhiväärtus: „Me oleme õpilased“. Hoolimata sellest, et 1oT tegutseb telekommunikatsiooni valdkonnas, pole ettevõttest kellelgi varasemat sellealast kogemust – teadmised on omandatud iseseisvalt ja kastist välja mõtlemisega. Tehtud vigadest räägitakse ausalt ja avatult, sest nendest õppimises peitub suurim edasiviiv jõud.

Hetkel otsime tarkvaraarendajaid, süsteemiadministraatorit, litsentseerimise tootejuhti, samuti ootab alati täiendust müügitiim. Kuna ettevõte laieneb pidevalt, on võimalik väga kiiresti ametiredelil tõusta. Näiteks selle aasta alguses klienditoena alustanud töötaja oli kolm kuud hiljem juba kontohaldur.

Uuri lisa: 1oT.com

Jaga
Kommentaarid