Tamro Eesti OÜ frantsiisikonsultant Anne Pahk alustas 11 aastat tagasi tööd farmatseudina BENU apteegis ning 4 aastat hiljem asus ta juhtima BENU haruapteeki. Veidi üle aasta tagasi liitus ta apteeke ravimite ja muude tervisetoodetega varustava ettevõttega Tamro Eesti OÜ ning tõdeb täna rahulolevalt, et edasiliikumine tundus talle lihtsalt loogilise jätkuna. Tamro puhul hindab ta kõrgelt arenguvõimalusi, mida firmas ambitsioonikatele ja võimekamatele töötajatele pakutakse. „Tamro põhimõte on, et kui inimeses nähakse rohkem potentsiaali, siis alati pakutakse talle uusi arenguvõimalusi.“

Anne Pahki töö on siiani tihedalt BENU apteekidega seotud. Frantsiisikonsultandina on Anne ülesanne seista hea selle eest, et igas tema piirkonnas asuvas apteegis oleks kõikide apteekrite töö maksimaalselt hästi korraldatud ja tekkivad murekohad likvideeritud.

Kusjuures, Tamro Eesti ettevõttes töötamiseks ei pea ilmtingimata olema eelnevat töökogemust ja haridust farmaatsias. Tamro toimib ühtse meeskonnana, kus oluline roll on nii laotöölisel kui ka turundus- ja personaliosakonnal. Teisisõnu leidub Tamros rohkelt võimalusi erineva hariduse ja kompetentsiga inimestele, kes soovivad ühel või teisel viisil eestlaste heaolusse ja terviseedendusse panustada.

„Apteekrite jaoks lahendamist vajavaid küsimusi on seinast seina, peame olema igas valdkonnas neile nõuandjaks. Alates arvutiprogrammidest kuni personaliküsimusteni. Apteegitöös on nii palju nüansse, millega peab kursis olema. Selles mõttes on minu apteekri taust hästi suureks plussiks. Ka apteekrid ise on rõõmsad, et neil on apteekrikogemusega frantsiisikonsultant. Igapäevatöös ongi meie toredad apteekrid need, kellega ühiste eesmärkide nimel tegutsemine paneb silma särama. Mulle meeldib minu liikuv töö ning suur osa sellest ongi apteekide külastamine,“ ütleb Anne Pahk ning lisab, et kõik apteegid on mõnevõrra erinevad ja oma juhataja nägu.

Samuti teeb Anne tihedat koostööd personaliosakonna ja värbajatega ning panustab hea meelega sellesse, et BENU apteegid endale parimad töötajad leiaks. BENU apteegid käivad ajaga maksimaalselt kaasas, pakkudes inimestele lisaks ravimitele ja toidulisanditele ka erinevaid terviseteenuseid – alates iluteenustest, nagu näonaha ning juuste ja peanaha raport, ja D-vitamiini mõõtmisest, lõpetades diabeedinõustamise ja COVID-19 kiirtestimisega. Samuti pakutakse BENU apteekides vaktsineerimisteenust gripi, COVID-19 ja puukborrelioosi vastu.

Anne Pahk

Anne hindab Tamro kui tööandja puhul ettevõtte laia haaret ja võimalusi areneda nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt. Samuti Tamro hoolivat suhtumist oma töötajatesse. „Kuna Tamro töövaldkond on Eesti elanike varustamine vajalike ravimite ja tervisetoodetega, siis on ka Tamrole endale oma töötajate tervis ilmselgelt väga oluline. Meil on palju võimalusi sportida ja lõõgastumas käia. Töötajaid väärtustatakse ning mida rohkem kogemusi töötajal on, seda huvitavamaid projekte talle pakutakse. Vabadus ja vastutus käivad meil käsikäes.“

Baltikumi suurim ravimite hulgi- ja jaemüügi ettevõte

Tamro Baltics kuulub 27 Euroopa riigis ravimite turustamisega tegelevasse rahvusvahelisse PHOENIX Groupi. Iga Tamro Eesti tehtav plaan ja otsus seab esikohale inimese heaolu. Ettevõte missioon on pakkuda pidevalt ja kvaliteetselt ravimeid, tervisetooteid ja teenuseid, et inimesed saaksid elada täisväärtuslikumat elu. Seda tehakse pühendunult ja vastutustundega, väärtustades võrdselt oma kliente, partnereid, meeskonnakaaslasi ja osanikke.

Tamros töötajaid väärtustatakse ning mida rohkem kogemusi töötajal on, seda huvitavamaid projekte talle pakutakse. Vabadus ja vastutus käivad meil käsikäes.

Tamro visioon on olla Baltikumi parim integreeritud tervishoiuteenuste osutaja, kasvatada püsivalt oma äri ja saada vaieldamatuks turuliidriks. Kasutades kogu Balti organisatsiooni parimaid ideid ja ressursse, pakub Tamro igale kliendile ja partnerile sobivaimaid tooteid ning teenuseid. Ettevõtte tugevuseks on usaldusväärsus ja keskendumine kvaliteedile. Ümbritseva ja tuleviku suhtes ollakse uuendusmeelsed ning uudishimulikud.

Rahvusvahelise ravimite hulgimüügi ettevõttena ja usaldusväärse tööandjana pööratakse Tamros tähelepanu inimeste väärtustamisele, investeerides oma töötajate heaolusse ja arengusse. Tamro soovib olla üks eelistatumaid tööandjaid kogu Baltikumis ning võimaldada kasvulava andekatele ja teotahtelistele inimestele.

Tamro meeskonna liikmed saavad osa ettevõttekultuurist, kus väärtustatakse kõigi teadmisi, kogemusi, saavutusi ja ideid. Uut töötajat ootavad mitmekesised ja põnevad väljakutsed ning karjäärivõimalused.


Jaga
Kommentaarid