Pikem aku tööiga, uued tervise jälgimise funktsioonid ja hädaabikõne õnnetuse korral on vaid mõned põhielemendid, mis järgmise põlvkonna kellasid teistest eristavad.

Apple Watch on igapäevaelus asendamatu kaaslane. See istub mugavalt randmel ja on äärmiselt kasulik treeningpartner. Seadmes olev tehnoloogia aitab teil jälgida oma füüsilist aktiivsust ja erinevat tüüpi treeninguid ning tuletab meelde, et kui jääte liiga kauaks istuma, peate end liigutama.

Uus Apple Watchi sari sisaldab tuttavaid funktsioone, nagu pulss ja unetsüklid, kuid keskendub ka naiste tervisenäitajate jälgimisele. Uute kellade funktsionaalsust ja eksklusiivseid omadusi tutvustab Andrei Mihhailov, kes on riistvarasüsteemide sertifitseeritud insener.

Uuenduslikud tervise jälgimise funktsioonid

Järgmise põlvkonna Apple Watch 8 nutikellal on uuendatud, veelgi kiirem kiip. Uue mudeli üks silmatorkavamaid omadusi on täiustatud tervise jälgimise funktsioonid. Kellal on kaks integreeritud temperatuuriandurit, mis kontrollivad teie temperatuuri iga 5 sekundi järel ja suudavad tuvastada muutuse juba 0,1 kraadi täpsusega. See funktsioon on eriti kasulik naistele, kes hoiavad tehisintellekti ja andurite abil oma tsüklil ja ovulatsioonil silma peal. Nüüd saavad nad teha seda veelgi täpsemalt. Andmete regulaarne jälgimine annab üksikasjalikku teavet teie menstruaaltsükli kohta ja on eriti kasulik neile, kes plaanivad pere luua.

Täiustatud energiasäästurežiim tagab, et kella saab kasutada kuni 36 tundi. Kuigi selle režiimi aktiveerimine keelab mõned funktsioonid, jälgib seade siiski olulisi terviseandmeid edasi.

Võite julgelt ka ujuda, snorgeldada ja veespordiga tegeleda, kuna kell on WR50 sertifikaadiga ja jääb ISO 22810:2010 standardi järgi veekindlaks kuni 50 meetri sügavuseni. Apple Watch 8 on ka tolmukindluse tagamiseks IP6X sertifikaadiga.

Uued kellad toetavad eSIM-tehnoloogiat. Mobiilipakett võimaldab lisatasu eest kasutada kella helistamiseks, sõnumite saatmiseks, meili või suhtlusvõrgustike kasutamiseks ka ilma telefonita. Täiendavat ja üksikasjalikumat teavet saate oma mobiilsideoperaatorilt.

Alumiiniumist korpuses Apple Watch 8 on saadaval neljas erinevas värvitoonis: Midnight (tlk kesköö), Starlight (tähevalgus), Silver (hõbedane) ja (toote)punane. Võite ka valida kolmes erinevas värvitoonis roostevabast terasest korpuse vahel: grafiit, hõbe ja kuld.

Uued liikumisandurid

Uue Apple Watch SE suureks muudatuseks on täiustatud S8 kiip, mis on kuni 20 protsenti kiirem kui eelmine S5 kiip. See tähendab suurt hüpet jõudluses ja energiatõhususes, mida tarbijad kindlasti tunnetavad.

Väga atraktiivse hinnaklassiga mudel sobib suurepäraselt neile, kes soovivad ära kasutada kella ja Apple’i süsteemi peamisi eeliseid.

Sellel ja teistel hiljutistel Apple’i kelladel on oluline uus funktsioon – auto-, jalgratta- või mootorrattaavarii tuvastamine. Selle funktsiooni toimimiseks peab teie nutikellas olema mobiilside- või WiFi-ühendus. Õnnetuse korral jagab seade automaatselt oma asukohta ning annab õnnetusest hädaabiteenistustele ja võtmekontaktidele teada. Kellal on kaks uut liikumisandurit, mis tuvastavad löögi täpse hetke.

Uus Apple Watch SE on saadaval kolmes stiilses korpusevärvis (Midnight, Starlight ja Silver).

Seni kõige vastupidavam käekell

Äsja turule tulnud Apple Watch Ultra annab professionaalsetele sportlastele rohkem võimalusi veelgi paremaks soorituseks. Sellel kellal on suurem safiirkristalliga ekraan ja tugevam titaanist korpus, mille kaitsevõime on suurem. Seade töötab hästi äärmuslikel temperatuuridel vahemikus –20 kuni +55 kraadi Celsiuse järgi. Sellel on kahe sagedusega GPS täpseks positsioneerimiseks ja 2000-nitise heledusega ekraan, mis muudab selle ideaalseks kasutamiseks välistingimustes ereda päikesepaistega.

Põrutus- ja pragunemiskindla safiirkristallekraaniga Apple Watch Ultra on kõige vastupidavam käekell, mida Apple eales valmistanud.

See mudel on mõeldud veespordiks, sealhulgas ekstreemseteks tegevusteks, nagu lohesurf ja veelauatamine, aga ka vabaaja- ja vabasukeldumiseks kuni 40 meetri sügavusele. Uue sügavusmõõturiga saad jälgida hetke- ja maksimaalset saavutatud sügavust, vee temperatuuri ja vee all viibimise aega. Samuti on kohaldatav multifunktsionaalne juhtnupp (Action), mis võimaldab sooritada valitud toiminguid ilma ekraani puudutamata.

Ülipikk aku tööiga on veel üks selle kella märkimisväärne omadus. Apple Watch Ultra aku tööiga on tavakasutusel kuni 36 tundi, mida saab energiasäästurežiimis pikendada 60 tunnini.

Kuna see on mõeldud tippsportlastele, on sellel sisseehitatud alarm hädaolukordadeks, mille heliulatus on kuni 180 meetrit.

Kõikide kellavalikute jaoks

Uutel Apple Watchi seadmetel on uus operatsioonisüsteem WatchOS 9. Sellel on rohkelt täiustusi ja uusi funktsioone, mis aitavad teil kellast maksimumi võtta.

WatchOS 9 tutvustab uusi, mitme spordiala treeninguid ning täiustatud tervise ja vormisoleku jälgimist, tänu millele saate veelgi täpsemad andmed. Uus süsteem mitte ainult ei tuleta teile meelde ravimite või vitamiinide võtmist, vaid annab veelgi täpsemat teavet teie unetsüklite ja -kvaliteedi kohta.

Apple keskendub tugevalt keskkonnale. Ettevõte vastutab oma seadmete keskkonnajalajälje eest kogu nende elutsükli vältel. Ettevõte teeb kõik endast oleneva, et lõpuks liikuda kõikide oma toodete ja pakenditega 100% taaskasutatud ja taastuvate materjalideni. Apple Watch on loodud keskkonnamõju minimeerimist silmas pidades.

App Store’ist saate kohe oma kella alla laadida mis tahes meelepärase rakenduse: alates fotograafiast, astronoomiast, surfamisest kuni kokakunstini. Uusim Apple Watch on saadaval kõigis Apple’i volitatud edasimüüjate asukohtades. Valige enda oma siit.

Jaga
Kommentaarid