Softshell tuli tagasi ja keeras oma võtmeomaduse – pehmuse maksimaalseks ning igas suunas elastseks.

Snickers Workweari softshell 2.0 on mitmes mõttes märkamisväärne

Ligi pool sajandit funktsionaalsete riiete maailmas suunanäitajana tegutsenud Snickers Workwear on taas harjumuspäraseid piire nihutanud ja viinud softshelli järgmisele tasandile. Uue põlvkonna softshell näeb välja nagu sportlik pusa, tundub seljas nagu sportlik pusa, aga sel on alles klassikalise softshelli omadus tõrjuda vett ja tuult.

Snickersi kandjale juba tuttava suurepärase istuvusega mugaval, enneolematult pehmel, ülimalt soojal ja elastsel softshellil on leidliku lisana neoonpaneelid ja maitsekalt tagasihoidlikud helkurribad. Need äratavad kindlasti tähelepanu, sest lisavad julge värvilaigu ja helgi meeldivalt tumedale rõivatükile. Kuigi see ei vasta Hi-Vis standardi klassile, pakub see mõõdukat lisaturvalisust jahedal õhtul kõnni- või jooksuringil või tööobjektil, kus Hi-Vis riided pole nõutud isikukaitsevahendid.

Miks see softshell seljas nii mugav tundub?

Sest iga gramm sellest rõivatükist alates uudsest neljas suunas venivast softshell 2.0 kangast kuni viimse nõelapisteni on kindla mõtte ja eesmärgiga: kehaliikumist järgiv 3D disain on kokku pandud poole sajandi jooksul kogutud oskuste ja teadmiste järgi mitmest hoolikalt väljaarvutatud suuruse ja kujuga riidetükist. Selle kombinatsioon funktsionaalse elastse materjaliga annab nägusale kitsale lõikele väga hea liikumisvabaduse.

Erakordselt hästi õnnestunud lõikega kõrge krae on täpselt õige laiusega, samal ajal kui liigagi sageli on kraed madalad ja laiad ega paku tõhusat kaitset. Uue softshelli kõrge krae on lõua alt veidi madalam kui tagant, tõustes poole pea kõrguseni üles. Nii ei pääse tuul, külm ega vihmasabin krae vahele. Ka kapuutsi oskavad Snickersi tegijad hästi teha. Reguleeritava servaga kapuuts ei ole eraldiseisev tükk, vaid kasvab loogiliselt välja kõrgest kraest. See istub hästi ning ei varja vaatevälja, kuid pakub head kaitset.

Softshell 2.0 alumine serv on eest lühem ja tagant pikem. Selg on alati kaetud ja soojas, kuid istudes või kükitades ei teki sülle suurt materjalihunnikut, samuti pääseb nii paremini püksitaskutele ligi.

Kohevaks harjatud pehme ja soe vooder on ihu vastas mõnus, mahutab palju kehasoojust ja juhib liigse soojuse välja. Laiad kummist varrukaotsad on venivad ja vastupidavad. Kahesuunaline tõmblukk on töökindel ja selle all on peidus nägus Snickers Workweari kirjaga kaitseliist nagu hästi hoitud saladus. Kaks lukuga küljetaskut on avarad, et vajalikud esemed mugavalt kaasa võtta.

Mis see siis on, mis teeb selle softshelli mugavaks? Ei ükski detail eraldi, vaid kõik loetletud omadused koosmõjus.

Tumesinine või must? Kapuutsiga või ilma?

Snickers Workweari parimad asjatundjad meie maal on TAMREXi müügipersonal. Sea sammud lähimasse TAMREXi kauplusesse ja palu Snickers Workweari uue põlvkonna softshelli käega katsuda ja selga proovida või telli julgelt oma uus softshell e-poest.

Jaga
Kommentaarid