Uusimaks investoriks on Saksa päritolu riskikapitali fond Acton, mille portfooliost leiab veel näiteks tuntud online-turu Etsy ning New Yorgi börsil noteeritud veebi automüüja Cazoo. Samuti osalesid rahastamise ringis varasemad riskiinvestorid Icebreaker, Creandum ning Global Founders Capital.

Eelnevalt Pipedrive’is klienditoe osakonda juhtinud Klausi kaasasutaja Martin Kõiva sõnul on nende missiooniks vabastada maailm kehvast klienditoest. „Klausi tarkvara kasutatakse selleks, et väga suurte klienditoe mahtude juures anda efektiivselt tiimi sees tagasisidet ja analüüsida vestluste sisu,“ ütles Kõiva.

Klaus suunab uue raha peamiselt kiiremasse tootearendusse ja müüki. „Toote poolel on meie eripäraks tõsiasi, et andmeteadusele on reaalne ärivajadus olemas. Sestap on sellest saanud üks meie tugevusi ja seda kavatseme kindlasti jätkata,“ rääkis üks asutajatest Kair Käsper.

Põhiliselt kasutavad Klausi tarkvara suured rahvusvahelised ettevõtted sadade klienditoe agentidega, kus klienditoe kogemus pööratakse äriliseks tugevuseks. Tuntumate kundede hulka kuuluvad näiteks Euronics, SoundCloud, Wolt ja Fortnite mängu arendav Epic Games.

2018. aastal asutatud Tallinna juurtega ettevõte teenindab täna kaugtöö meeskonnaga sadu rahvusvahelisi suurettevõtteid. Klaus on kaasanud kokku rohkem kui 19 miljonit eurot ning varaste investorite hulgas on ka Pipedrive’i asutajad ja endised juhtivtöötajad.