Apollo Groupi toitlustusettevõtted on keskendunud kvaliteetsele toidu ning parima kliendikogemuse pakkumisele. „Ka toidukulleri puhul soovime tagada klientide ootustele vastava kvaliteedi, mõistliku hinna ning restoranikülastusele sarnaselt meeldiva maitseelamuse, mistõttu on toidukulleri partneri valik kriitilise tähtsusega,“ kirjeldab Apollo Groupi juhatuse esimees Madis Jääger.

„Meie klientide heaolu silmas pidades otsustasime toidukulleri Fudy kasuks, kelle puhul on teenuse hinnastamine mõistlikum, konkurentidega võrreldes madalam ning kõikide osapoolte jaoks läbipaistvam,“ põhjendab Jääger.

„Varem tundsime, et kullerfirmad kasutavad tuntud brändide nagu KFC või Vapiano rahvusvahelist tuntust ning läbi selle õigustasid teenustasude tõstmist. Selle tulemusena muutus toidu müümine kullerfirmade kaudu meie jaoks kahjumlikuks. Fudy koostöö puhul sünnib teenustasude kujundamine kokkuleppena, võttes arvesse nii restoranide kui ka klientide huve,“ täpsustab Jääger.

Apollo Groupi kliendikeskne lähenemine ühtib ka uue kodumaise kullerfirma Fudy visiooniga. „Erinevalt teistest toidukullerteenuse pakkujatest tegelevad Fudy kullerid samal ajal vaid ühe kliendi tellimuse kohale toomisega, et toit püsiks soe ja värske,“ selgitab Fudy tegevjuht Holger Lihtmaa.

„Lisaks erineb Fudy teistest turul tegutsevatest toidukulleritest tänu Fudy Courtile, millega saab klient ühe tellimusega valida meelepärased road mitmest eri restoranist korraga,“ lisab Lihtmaa.

Peale eelpool toodud toidukohtade saab ainult Fudy kaudu süüa tellida veel Viru burgerist, Tokumarust, POMOst, Tai Bohist, Chist, Chopsticksist, Lidost ja paljudest teistest kohtadest. Alates 1. oktoobrist on Fudy ainuke kullerpartner 17 restoraniketile, kellel on kokku üle 130 asukoha.

Fudy OÜ suurinvestor on Margus Linnamäe ettevõte MM Grupp OÜ, mis muu hulgas on seotud ka Apollo Groupiga.