Taanist Eestisse laienenud puhastusidu Happy Helperi tegevjuht Sebastian Hermans avaldab, et kuigi koristajate teenistus on Eestis üle ootuste, on ta üllatunud, et eestlaste suhtumine püsib Taaniga võrreldes siiski teistsugusena. ,,Inflatsioon on inimesed ootusärevaks ajanud. Ainult põhipalgast elatumine tekitab muret ning seetõttu on ka platvormitööd üha populaarsemaks muutunud. Kuid kuller- ja taksoteenused ei ole selleks ainus lahendus.’’

Platvormitööle omaselt sõltub teenistuse lõplik suurus peamiselt koristaja enda töövalmidusest ja tundide mahust. Happy Helperi vahendustasu on 10%.

Kuigi koristajaametiga kaasneb stigma kui madalama astme töökohast, on puhastusvaldkond teinud märgatava kannapöörde, liikudes suunda, kus koristaja saab vähemate töötundidega teenida korraliku igakuise sissetuleku. Paindlik töö sobib nii tudengitele, kes soovivad teenida veidi lisaraha nädalavahetusteks kui ka neile, kes tahaksid oma põhitöö kõrvale veidi vaheldust või koguda lisasääste soojamaareisiks.