„Müügitulu kasv ja värbamise tempo läks suvist perioodi arvesse võttes hästi. Meie meeskonnaga liitus 10 uut töötajat, kellest enamus olid tarkvaraarendajad. Hetkeseisuga töötab ettevõttes 77 inimest,“ kommenteeris TextMagic AS-i tegevjuht Priit Vaikmaa.

„Aktiivsete kasutajate arv näitab 9 kuu vaates langust, kuna see võrdlus sisaldab palju kliente, kes liitusid koroonakriisi ajal lühiajalise teenuse kasutamise eesmärgil ja enam teenust ei vaja. Kvartali võrdluses aktiivsete kasutajate arv kasvas.

Välised tegurid on ka sel aastal ettevõtte kasvu toetanud. Nii nagu koroonakriis andis tugeva tõuke tulemustele, on ka käesoleval aastal ettevõtte tulemusi mõjutanud valuutakursside muutused, eelkõige USA dollari tugevnemine. 2022. aasta jooksul on positiivne mõju olnud kokku 868 tuhat eurot. Kolmandas kvartalis püsis vaba rahavoog endiselt tugevana. Kvartali keskmine igakuine vaba rahavoog oli ca 350 tuhat eurot.

Viisime lõpuni SOC 2 Type II projekti. SOC 2 on turvalisuse sertifikaat, mis annab tunnustuse, et meie klientide andmed on nõuetekohaselt käsitletud ja kaitstud ja see on ka oluline müügiargument just meie sihtturul USA-s.