Viimastel aastatel ei ole kojuveo platvormid enam restoranide ja kohvikute pärusmaa, vaid täiesti tavapäraseks on muutunud ka toidukaupade tellimine. Seda eelkõige tänu võimalusele saada tellitud asjad kätte 30 minuti jooksul.

Tallinnas asuva Stockmanni keskuse logistikajuht Ott Nauts tõdes, et nende kliendid väärtustavad seda, et Stockmanni toidupoe ja kosmeetikaosakonna parimate toodete valik on vaid mõnekümne minutilise kiirtellimuse kaugusel. „Wolti platvorm on paindlik ning võimaldab tellida koju või kontorisse maitsva ja värske söögi või heale koostööpartnerile tänutäheks Stockmanni kinkekaardi,“ sõnas ta.

Hullude Päevade raames olid populaarsemate toodete pingerea tipus Stockmann Delikatessi broilerivarras yakitori kastmes, erinevad vrapid ja pagaritooted. Stockmanni jaoks on koostöö Woltiga andnud võimaluse panna proovile nende tööprotsessid. Logistikajuhi sõnul suudavad nad edukalt opereerida ka toidupoe kiirtellimuste täitmisega ning tuua linna eksklusiivseim tootevalik kiirelt ja mugavalt igasse koju või kontorisse.

Kiire kohalevedu on uus normaalsus

Wolti Baltikumi juhi Liis Ristali sõnul on hästi korraldatud ja efektiivse kullervõrgustiku kõrval äärmiselt oluline hea klienditugi. „Meie teenuse eesmärk on teha inimeste elu lihtsamaks ja anda neile aega juurde. Selle juures on oluline, et nii meie kullerid kui ka klienditugi oleksid efektiivsed ja Wolti kasutajaid päriselt abistavad,“ märkis Ristal.

Kojuveo platvormide tulevikku vaadates näeb Ristal, et jaekaupade ja toidupoodide osakaal kasvab veelgi. „Wolt ei ole juba ammu pelgalt toitlustuskohtadest tellimise platvorm. Kiire ja mugav kohalevedu on saanud tarbijate jaoks normaalsuseks ja sellist teenust soovivad nad saada ka jae- ja toidukaupu tellides,“ lisas Ristal.