Ettevõtte kaks suurimat aktsionäri, SIA L24 Finance ja SIA EC finance müüsid kokku 741 528 aktsiat kokku 1 067 800 euro eest. Suurim huvi tuli Eesti investorite poolt, kes moodustasid 74% investoritest, 23% olid Lätist ning 3% Leedust. Aktsiaid pakuti hinnaga 1,44 eurot, mis oli toonasest turuhinnast madalam.

Peale tehingute vormistamist on ettevõtte vabalt kaubeldavate aktsiate hulk 15% kogu aktsiate hulgast ning väärtusega üle 10 miljoni euro. Nn free floati suurendamine oli ettevõtte sõnul ka üks aktsiamüügi põhjustest.

„Kuigi pakkumise käigus pakuti rohkem aktsiaid, kui lõpuks müüdi, on tulemus hea ja kõik aktsionärid saavad sellest kasu,“ ütles Agris Evertovskis, DelfinGroupi nõukogu esimees ja asutaja. Suurenes aktsionäride hulk ning aktsiate likviidsus tulevikus suureneb, ütles Evertovskis.

DelfinGroup on 2009. aastal asutatud finantsteenuste ettevõte ja esindab praegu kolme kaubamärki - Banknote, VIZIA ja Rīgas pilsētas lombards. Ettevõttes töötab kokku 270 inimest 91 filiaalis, mis asuvad 38 Läti linnas.