„Inflatsioon euroalal on järsult tõusnud - see peaks olema kõigile eurooplastele äratuskell,“ ütleb Trade Republici kaasasutaja Christian Hecker. „Kõikidel eurooplastel peab olema juurdepääs kapitaliturgudele, et alustada pikaajalist investeerimist, osaleda majanduskasvus ja lõppkokkuvõttes säästa pensionipõlveks.“

Kokku laiendab rakendus enda tegevust seitsmeteistkümnele turule Euroopas.

Tehingutasuks on 1 euro ja seda olenemata tehingu suurusest. Aktsiate ja ETFide nö säästuplaani ehk automaatset investeerimist pakutakse tasuta. Automaatseks investeerimiseks on saadaval kokku pea 3000 aktsiat ja ETFi.

Lisaks USA ettevõtetele ning tuntud ETF'idele on valikus aktsiad Rootsi ja Soome börsilt, muuhulgas Investor AB, Atlas Copco, Hexagon, Swedish Match ja Kone, Nokia ning UPM-Kymmene. Valikus ka riskantsed võimendusega ETF'id, mis pakuvad muuhulgas ka turu langusele panustamist.

Trade Republic on seni kaasanud rohkem kui 1,3 miljardit eurot rahastust riskifondidest nagu Sequoia, Peter Thieli Founders Fund ja kõige hilisemalt Ontario Teachersilt. Ettevõte jätkab enda sõnul investeerimist uutesse toodetesse ja omadustesse.

Lisaks Eestile laiendab Trade Republic täna oma teenuseid ka Belgias, Soomes, Kreekas, Iirimaal, Lätis, Leedus, Luksemburgis, Portugalis, Slovakkias ja Sloveenias. Ettevõte on nüüdseks esindatud kokku 17 Euroopa riigis, jõudes 340 miljoni inimeseni.