„Eestis pälvib aina rohkem tähelepanu säästmise ja väljaminekute planeerimise vajadus,“ tõdes Alexela ettevõtte juht Aivo Adamson. Seda arvesse võttes lõi Alexela uue kliendiprogrammi, mis võimaldab tankimiselt kogutud boonustega tasuda ka elektri- ja gaasiarvete eest.

Boonussüsteem hakkab töötama läbi digitemplite, mida saab koguda nii tankides, sh elektriautode laadimisel, mugavuspoodidest ostu sooritamisel kui ka koduse elektri ja gaasi tarbimise eest. Kogutud templeid saab kasutada maksevahendina, vahetada kingitusteks või annetada metsa istutamisse läbi ettevõtte kogukonnaprogrammi.

„Kes tahab meie tootevalikust kingitusi, kes tahab energiateenustelt soodustusi, kes loodusesse panustada. On igaühe enda otsustada, mille jaoks ta boonuseid kogub. Alexela eesmärk on ustav klient juhatada rajale, mis edendab soodsamat tarbimist ning raha säästmist,“ lisas Adamson.

Lojaalsusprogrammiga kaasnevatest hüvedest

Kellel on Alexelaga kodune elektri- või gaasileping, sel on kütusesoodustus püsivalt 5 senti liitri kohta, kuid uue lojaalsusprogrammiga kogub ta templeid ka ostetud kütuseliitrite pealt: 10 liitrit = 1 digitempel. Kes tangib ühes kuus keskeltläbi 60 liitrit, teenib iga kuu kuus digitemplit. Kui 100 digitemplit täis, saab selle ümber vahetada Alexela rahaks (100 digitemplit annab 10 eurot). Seda saab kasutada järgmisel korral näiteks kütuse eest maksmiseks või kas või koduse elektri- või gaasilepingu eest tasumiseks.

Kellel on Alexelalt elektriauto kodulaadija, saavad iga kuu lõpus 5 digitemplit, ja energiaettevõtte avalikes laadimisjaamades elektrikütuse tarbijad saavad iga 25 kw/h eest 1 digitempli.

Programmiga liitudes algab kütuseliitri soodustus 3 sendist liitri eest ja ulatub kuni 7 sendini liitri kohta kliendi sünnipäeval. Alates 5 kogutud digitemplist kuus jõuab klient järgmisele kütusesoodustuse püsitasemele, mis ulatub 5 sendini liitri eest.