T1 teisele korrusele, ligi 1100-ruutmeetrisele müügipinnale rajatakse Rademar Outlet ning selle naabriks saab 900-ruutmeetrisel pinnal Denim Dream Outlet. Mõlemad poed on plaanis avada 2022. aasta detsembri esimeses pooles, teatas T1.

Lisaks asukohale ja tuntusele räägib jaekettide arvates T1 kasuks keskuse uus vaade kaubanduspoolele, mis aitab tuua hoonesse erinevaid kaupu pakkuvaid outlet’e.

„Rademar Outlet keskendub juhtivate spordi- ja vabaajakaupade brändidele. Tegu on Rademari kolmanda ning suurima outlet’iga Eestis, kus hakkame pakkuma tippbrändide riideid ja jalatseid kuni 70-protsendilise allahindlusega,“ ütles Rademari juhatuse liige Margus Juksar.

„T1 keskuse uuenduslik kontseptsioon on peamine põhjus, miks avame Baltikumi suurima Denim Dream outlet-kaupluse just siin. Heade avamishindadega alustava kaupluse valikusse lisame ka tuntud brändide näidistooted, mis senini nii suurel kaubanduspinnal kliendile kättesaadavad ei ole olnud,“ ütles Denim Dreami kaubamärgi all tegutseva Põldma Kaubanduse AS-i finantsjuht Egle Suit.

„Kahe hinnatud ja armastatud kaubandusketi lisandumine annab hoogu keskuse uuele kaubanduskontseptsioonile, mis näeb ette outlet’ide arendamist keskuse esimesel ja teisel korrusel. Fookus saab olema kvaliteetsel ja eristuva tootevalikuga outlet­-kaubandusel, mis pakub keskuse külastajatele meeldivat ostukogemust,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Hõbe sõnul aitab kaubandusele kõvasti kaasa senisest palju parem liikumine T1 esimese ja teise korruse vahel, sest T1 aatriumi paigaldatakse ehitustööde käigus eskalaatorid ning liftid.