„Aastast 2022 kujuneb Hot Lipsile üks suurem pöördepunkt, kui tuleme tagasi oma „liistude juurde“ ja avame uue aja erootikapoe T1-s. Seal on esindatud valdkonna suurimad ja ihaldatuimad brändid, mille väljapanekul kasutame nn pood poes kontseptsiooni,“ ütles Hot Lipsi asutaja ja juht Timo Majuri pressiteates.

Majuri sõnul saab T1-s avatav Hot Lips Erootikamaailm olema täiesti uue ja maailmas ainulaadse kontseptsiooniga, mida on lihvitud aastast 2020. „Paljudest variantidest ja detailidest on jäänud ainult parimad, mis viiakse ellu T1-s avatavas Erootikamaailmas,“ märkis Majuri. Tema sõnul langes valik T1-le seetõttu, et sinna on Tallinnast ja ümbrusest kõige parem ligipääs rongi, trammi, bussi ja autoga ja üle tee asub Tallinna kõige suurem linnaosa Lasnamäe oma üle 150 000 elanikuga.

Hot Lips Erootikamaailm avab kõigile uksed reedel, 4. novembril kell 11.00. Tegutsema jääb ka Hot Lipsi Maardus Vana-Narva maanteel asuv kauplus.

„Erootikapoodidel on oma koht seksuaaltervise edendamisel ning uue kontseptsiooni juurutamine T1-s avatavas kaupluses on väga teretulnud. Lisaks sobib Hot Lips Erootikamaailm kokku T1 keskuse uue suunaga, kus on oluline roll terviseteenustel, mille üheks näiteks on keskuse kolmandal korrusel jaanuaris avatav Seksuaaltervise Kliinik,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Uuel aastal ühes Seksuaaltervise Kliinikuga T1 koliva Eesti seksuaaltervise liidu tegevjuhi Jonas Graubergi sõnul on Hot Lipsi sarnaste ettevõtete ja organisatsioonide inimestele lähemale toomine seksuaaltervise aspektist oluline. „Seks, seksuaalsus ja seksuaaltervis ei peaks olema tabu. Sellest peaks saama vabalt rääkida. Kui erinevad seksuaaltervise ja seksuaalsusega seotud organisatsioonid ja ettevõtted tuuakse inimestele lähemale, nagu näiteks T1 keskusesse, siis aitab see kindlasti kaasa ka inimeste heaolule,“ märkis Grauberg.