Algselt just Rootsi armee jaoks erivaldkonna teadlaste, kangatehnoloogide, meditsiini- ja teiste asjatundjatega koostöös väljatöötatud spetsiaalne villafrotee (Ullfrotté Original) on osutunud ülimalt tõhusaks soojahoidjaks.

Mis on see, mis teeb Woolpoweri toodetest kauakestvad, tõhusad ning väga soojad alus- ja vaheriided? Lisaks villafroteele on selle taga lõtv ja ringjas kudumistehnika; hoolikalt valitud pehme vill, mis ei sügele seljas; villa enda looduslikud omadused, nagu antibakteriaalsus, niiskusimavus, termoregulatsioon ja võime hoida sooja ka siis, kui kangas ise on niiskeks saanud.

Sellest kampsunist saab kiiresti sinu lemmik. Ei möödu palju aega, kuni märkad, et käid sellega kõikjal ja igal ajal. Sa ostad endale talvekampsuni ja avastad, et kannad seda suveõhtutelgi.

Ülimalt soe meriinovilla froteest valmistatud kampsun hoiab sinu kehasooja kindlalt endas ja ümbritseb sind sellega. Kõrge kahekordne krae, pikendatud seljaosa, pöidla-aasad varrukaotstes ja pikk lukk mikrokliima reguleerimiseks on vaid mõned detailid, mida välja tuua. Ringselt kootud kehaosa ja varrukad lisavad mugavust, sest pole pikiõmblusi hõõrumas.

Vill antibakteriaalse loodusliku materjalina on väga kergesti hooldatav, see ei vaja liigset pesemist. Enamasti piisab värskes, niiskes õhus tuulutamisest, kui rakendub isepuhastumine. Kui aga tunned, et on aeg kampsunit siiski pesta, tee seda lanoliini sisaldava villapesuaine ja 60-kraadise pesuprogrammiga ja tea, et Woolpoweri villatooted ei tõmbu pesus kokku.

Woolpower on ühte tootesse kokku pannud peene ja pehme meriinovilla veidikese tugeva ning vastupidava polüestriga. Nii kannadki seda kampsunit pikki aastaid. Ära ehmu sellest, et kampsun ajapikku veidi topiliseks muutub. See on sulle tõestuseks, et tegemist on tõesti naturaalse materjaliga ja Woolpower lubab lahkelt tekkinud toppide üle uhkust tunda. Kui need sind siiski häirivad, saad topieelmajaga neist kergesti lahti.

Eelmise kirjeldatud kampsuniga võrreldes õhem ja kergem sooja pesu särk annab kaks kasutusvõimalust: alussärgina või vahekihina. Väga soe alussärk on ilmtingimata vajalik külmal talvepäeval õues liikumiseks.

Sellel on hea omadus niiskust imada ja tekkinud kehasooja hoida. Sobib väga hästi vahelduva aktiivsusega tegevustega kandmiseks, sest liikumise ajal niiskeks saanud alussärk hoiab ikka sooja edasi erinevalt näiteks puuvillasest ja mõnest sünteetilisest pesust, mis oleks hea pärast aktiivset liikumist seljast ära saada või ise kohe sooja ruumi saada. Villase sooja pesuga võid julgelt aktiivselt tegevuselt passiivsele üle minna ilma hirmuta külmetuda.

Woolpoweri soojal pesusärgil on pikendatud seljaosa, elastsed varrukaotsad ja ümar krae, samuti ringselt kootud kehaosa ja varrukad. Kes vajab lisakihti ka talvepükste alla, siis Woolpower 200 soojad villafrotee pikad aluspüksid on samuti olemas.

Õhuke meriinopesu, Lite-sari ja sokid

Villafroteega meriinopesu ja kampsunite kõrval pakub Woolpower Lite-sarja, kuhu kuuluvad õhemad meriinotooted: aluspesu särgid pikkade ja lühikeste käistega, püksid, aga ka väga hea sokivalik väga paksudest kuni õhukeste meriinosokkideni välja ja kõik, mis vahepeale jääb.

Üleni Rootsis valmistatud Woolpoweri alus- ja vahekihi rõivaid ning sokke pakuvad kõik Tamrexi kauplused üle Eesti. Astu julgelt sisse või vaata ringi e-poes.

Jaga
Kommentaarid