Algselt eestikeelsena loodud mänge on tõlgitud juba mitmesse Indias räägitavasse keelde, samuti on väljas ukrainakeelne ALPA äpp. Uuel aastal plaanib ettevõte liikuda oma teenusega Skandinaaviasse. ALPA Kidsi platvormil saab mängida tegelikult kokku kuni 70 eri mängu ja mängud on arendatud koostöös õpetajatega ning mõeldud peamiselt 3–8-aastastele. Iga kuu lisandub ka uusi mänge!

Koolitusprogrammi „Õpi koos Google’iga“ abil suutis üsna tagasihoidliku turundus- ja reklaamieelarvega ettevõte maksimeerida oma võimaluse end Google’i kaudu tutvustada, müüa ja arendada. Stuudios räägitigi veel laiemalt sellest, mida erinevad Google’i koolitused väikeettevõttele tegelikult annavad ning kui palju need müüki ja tuntust suurendavad, samuti sellest, mis on ALPA Kidsil tulevikus plaanis.

Algselt eestikeelsena loodud mänge on tõlgitud juba mitmesse Indias räägitavasse keelde, samuti on väljas ukrainakeelne ALPA äpp.

Saadet juhtis ajakirjanik Martin Hanson. Saates rääkisid teemast ALPA Kidsi kommunikatsioonijuht Janek Jaago ning turundusjuht ja PR-strateeg Karin Maandi. Vaata haridustehnoloogia start-up’i ALPA tegemiste kohta lähemalt lehelt www.alpa.ee.

Uus koolitustesari „Õpi koos Google’iga“ toimub sel aastal oktoobris ja novembris. Teadmisi saab ilma rahata omandada digiturundusest, videoreklaami loomisest või reklaamide seadistamisest. Koolitusi viivad läbi oma ala tipud Eestist ja välismaalt. Koolitustesari „Õpi koos Google’iga“ toetas podcast’i valmimist! Lähemalt uuri koolituste kohta lehelt www.digioskused.ee.

Kuula saate „Tööelu“ uut salvestust siit:

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid