Hetkel Ühendkuningriigis saadaval olev Wise Assets võimaldab inimestel valida, kuidas oma raha hoida, koos võimalusega sellelt enam kui 50 valuutas tulu teenida. Erinevalt traditsioonilistest investeerimiskontodest saavad inimesed enamikku Wise Assets’is hoitavat raha kasutada, ehk sellega reaalajas maksta ning ülekandeid teha.

Esimene fookus oli paberid korda saada ning nüüd saab vaadata, mis saab üle tuua UKst Eestisse, ütles Wise'i tootejuht Lars Trunin Delfi Ärilehele.

Järgmise sammuna kavatseb Wise laiendada teenust rohkematele Euroopa turgudele.

Inimesed ja ettevõtted üle kogu maailma hoiavad Wise’i kontodel üle 7,8 miljardi euro (I kvartali seisuga). Andes klientidele võimaluse samaaegselt oma raha mitmes valuutas nii investeerida kui ka kasutada loob Wise enda sõnul mugavama teenuse inimestele, kes haldavad oma raha mitmes valuutas.

„Meil on äärmiselt hea meel, et meie uus tegevusluba asub just siin, võimaldades meil muuta rahvusvaheline pangandust kiiremaks, odavamaks ja mugavamaks mitte ainult meie klientidele Eestis, aga inimestele üle kogu Euroopa,“ märkis Trunin pressiteates.

Ühendkuningriigis pakutaval teenusel võimaldatakse positsioon tutvustuse järgi rahaks teha 24/7 . „Sul on alati võimalik kasutada 97% varadest tavalisteks kulutusteks. Me peame turu muutuste katmiseks veidi alles hoidma, kuid te võite konverteerida sularahaks, millal iganes soovite,“ seisab teenuse UK lehel.

„Oleme kasvanud globaalseks ettevõtteks, kuid Wise’i juured jäävad alati Eestisse. Tallinn on koduks meie suurimale kontorile, kus meie piirideta raha missiooniga tegutseb üle 1500 inimese enam kui 110 rahvusest.“