Snickers Workweari talvejoped ei ole mitte ainult suurepärased tööriided, vaid tänu oma ületamatutele tehnilistele omadustele, vastupidavusele, suurepärasele istuvusele ja stiilsele välimusele on need usaldusväärne valik mistahes talvisteks tegevusteks: töötamiseks, matkamiseks, kelgumäel lustimiseks või lihtsalt igapäevaseks kasutamiseks. Igast jope detailist kumab läbi ligi 50 aastat tegutsenud Snickers Workweari tarkus - teadmised, oskused ja kogemus.

100% veekindel talvejope ja parka

Snickers Workwear veekindel, soe ja kerge 37.5® soojustusega talvejope saab kiiresti sinu lemmikuks. Jopel on viimse detailini lihvitud tehnilised omadused ja funktsionaalsus. Suurepärase mugavuse ja hea istuvuse tagab terve pikk loetelu omadustest: eriti hästi õnnestunud 3D lõige jopel tervikuna, mida on täiendatud elastsete paanidega paigus, kus on vajalik kanga venimine, ja eriti sitke Cordura® seal, kus jope hõõrdumist peab taluma. Pööratud varrukad, eriti hästi ümber kaela hoidev kõrge krae, elastsed pöidla-aasadega sisemised varrukaotsad ning eest kõrgem ja seljalt madalam jope serv.

Isegi reguleeritav kapuuts istub peas enneolematult mugavalt, see ei varja vaatevälja, sel on väike eenduv nokk kaitseks vihma eest ja seegi näeb peas väga hea välja. Vali lühike talvejope või samade omadustega pikem versioon Snickers Workwear veekindel ja hingav parka.

Vetthülgav talvejope

Kui järele mõelda, kui palju on talvel neid päevi, mil hommikust õhtuni lakkamatult vihma ladistab? Mõni on tõesti. Talvel, kui õues on miinuskraadid ja vett ei ole, pole sajaprotsendiline veekindlus ilmtingimata vajalik. Samuti siis, kui tead, et eriti sajuse ilmaga välja minema ei pea või ei taha.

See vetthülgav ja kerge Snickersi talvejope on ilma kapuutsita ja ilma veekindla membraanita. Seepärast on jope pehmem ja kergem. Vetthülgav väliskangas aga pakub tõhusat kaitset väikese vihmasabina eest ja läheb üsna kaua aega, kuni vesi lõpuks läbi õmbluste sisse pääseb. Kapuutsi puudumisest pole lugu, kui sul on korralik ja soe talvemüts või kui armastad kanda kapuutsiga vaheriiet. Kaks kapuutsi teineteise peal võivad häirida ja nii on ilma kapuutsita jope mõnikord parem valik.

Istuvuse, vastupidavuse ja funktsionaalsuse osas on aga sellel jopel kõik head omadused nagu veekindlal kapuutsiga versioonil. Lõiked, mugavus ja palju liikumisvabadust on tagatud mõlemal mudelil.

Kuidas 37.5® tehnoloogia töötab?

Kõikidel eelpool kirjeldatud jopedel on ühiseks nimetajaks 37,5® tehnoloogia soojustus. See tööriiete maailmas uudne nimetus on end spordiriiete tööstuses juba pikkalt tõestanud.

Uue talvejope õnneliku omanikuna saad seda funktsionaalsust sõna otseses mõttes omal nahal kogeda. Sellel patenteeritud tehnoloogial põhinev kangas sisaldab looduslikke kookospähklikoortest ja vulkaanilistest mineraalidest valmistatud aktiivseid osakesi, mis esmalt koguvad endasse ja seejärel juhivad eemale higistamisel tekkivat niiskusauru. Need osakesed mitmekordistavad riidekiu mahtu ja loovad täiesti ainulaadse kineetilise jõu, mis juhib niiskuse eemale. Kui tunned end mugavalt ehk sul ei ole ei külm ega liiga palav, hoiavad needsamad osakesed sinu keha parajalt soojas, olles salvestanud endasse keha poolt toodetud energia.

37.5® tehnoloogia hoiab seega sinu kehasoojuse optimaalsel tasemel, reguleerides riiete all olevat mikrokliimat – keha püsib kogu aeg soojana ja jahutav funktsioon aktiveerub vaid siis, kui temperatuur hakkab tõusma aktiivse liikumise või välisõhu soojenemise tõttu. 37.5® tehnoloogia on riietuse õhuvahetuse alal konkurentsitu liider.


Kui palju need joped sooja annavad?

Snickers Workweari talvejoped on väga soojad. Pidagem aga meeles, et „ahi“, mis tegelikult sooja annab, on meie keha. Me toodame soojust liikumisega. Mida enam liigutame, seda enam sooja tekitame.

Riietusega saame reguleerida, mis tekitatud soojast edasi saab. Et mitte külmetuda, peab talvel olema keha kuiv, seega peame liigse soojuse kehapinnalt eemale juhtima. Siin aitab meid aluskiht tehnilise pesu või meriinopesu näol. Kuid me ei soovi tekkinud soojusest täielikult vabaneda, vaid hoida seda oma keha ümber. Selleks on vajalik koht, kus soe saaks olla ja püsida. Selleks kohaks on jope vooder, aga ka vahekiht ehk õhem või paksem meriinovillase kampsun, fliispusa vms.

Jopel on kaks peamist ülesannet, esiteks hoida kehasoe kindlalt rõivakihtide vahel, teiseks kaitsta meid välistingimuste eest nagu külmakraadid, tuul, vihm ja lumi. Kõik muu - vastupidavus, hea istuvus, liikumisvabadus, mikrokliima regulatsioon 37,5® tehnoloogiaga ja kümned teised detailid - on boonuseks.

Astu sisse lähimasse TAMREXi poodi, et proovida enneolematult mugavat ja funktsionaalset Snickers Workwear talvejopet. Kiiresti ja mugavalt saad jope tellida ka meie veebipoest. Parim talvejope kindlustab sulle hea talve!

Jaga
Kommentaarid