Coop Panga erakliendi igapäevapanganduse juht Teet Kerem ütles, et tähtajaliste hoiuste intresside tõstmine on seotud üldiste intressitasemete tõusuga turul ja pank on tähtajaliste hoiuste intresse kergitanud juba alates suvekuudest. „Kui teises kvartalis tõstsime pikemate hoiuste intressid 2%-ni, siis kolmandas kvartalis tõusid ka lühemate hoiuste intressid ning nüüd otsustasime teha 2,5%-lise pakkumise just aastasele hoiusele,“ rääkis Kerem.

Coop Pank maksab 2,5% intressitulu novembrikuu jooksul 12-kuulise tähtajalise hoiuse lepingu sõlminud eraklientidele, kelle maksimaalne hoiusesumma on kuni 200 000 eurot.

Coop Pank otsustas alates 1. novembrist suurendada ka summasid, millele makstakse intresse kontojäägilt ehk nõudmiseni hoiuselt. Nüüd teenivad näiteks Rändrahnu paketi valinud kliendid 1%-list intressi aastas kuni 500 000-euroslt arvelduskonto jäägilt, varem sai intressi teenida kuni 200 000-euroselt kontojäägilt. Intressi arvestus käib arvelduskonto päevajäägi alusel ja intressitulu väljamaksed toimuvad kliendi kontole kord kuus.

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Pangal on 139 000 igapäevapanganduse klienti.