DelfinGroupi selle aasta üheksa kuu kogutulu oli 25,7 miljonit eurot, kasvades 2021. aasta sama perioodiga võrreldes 39%. Maksueelne kasum ulatus selle aasta üheksa kuuga 5,4 miljoni euroni, suurenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 55%.

„Meil oli järjekordne edukas kvartal, kuna täitsime seatud kasvunäitajad,“ ütles DelfinGroupi juhatuse esimees Didzis Ādmīdiņš. Ettevõtte kiire laienemine tähendab DelfinGroupi aktsionäridele tema sõnul stabiilset tootlust ning stabiilne kasv võimaldab pakkuda oma klientidele üha kaasaegsemaid teenuseid.

Banknote veebipoe uuendus on toonud ka esimesed positiivsed tulemused: kolmandas kvartalis ulatus kaupade müük juba 3,3 miljoni euroni, kasvades eelmise aasta kolmanda kvartaliga võrreldes 43%, märkis Ādmīdiņš.

„Selle aasta üheksa kuuga väljastasime laene 57,7 miljonit eurot, mis on 65% rohkem kui aasta varem. Tänavu kolmandas kvartalis väljastasime laene 22,2 miljoni euro väärtuses, mis on 54% rohkem kui eelmise aasta kolmandas kvartalis. Stabiilsed kasvunäitajad viitavad, et DelfinGroupi pakutavate teenuste järele on nii eralaenu kui ka ringmajanduse segmendis nõudlus kogu majandustsükli vältel, olgu selleks siis suure ebakindluse ja majanduslanguse periood või laienemise ja kasvu periood. Seetõttu oleme kindlad, et ka täna, kui rahvusvahelistel finantsturgudel valitseb suur ebakindlus, suudame oma aktsionäridele dividendide kaudu tagada stabiilset ja regulaarset tootlust,“ lisas ettevõtte juhatuse esimees.

Tänavuse aasta tulemuste mõjul on ettevõte uuendanud oma finantseesmärke aastani 2024, tõstes 2024. aasta prognoosi ja seades uued eesmärgid 2023. aastaks.